Ulkomaat

Piranha Chur jälleen naisten ykkönen Sveitsissä

18.04.
2015
0 Kommenttia
4
Ulkomaat
Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Tiia Ukkosen, Mia Karjalaisen ja Katri Luomaniemen edustama Piranha Chur voitti Sveitsin naisten NLA-liigan mestaruuden voittamalla UHC Dietlikonin finaalissa 5-3. Mestaruus oli Churin ylpeydelle neljäs perättäinen.

Chur ja Dietlikon ovat pelanneet vuosien saatossa lukuisia tiukkoja otteluita, eikä lauantainen Superfinaali tehnyt poikkeusta. Dietlikon aloitti hyvin ensimmäiset minuutit, mutta Chur vei silti avauserän lukemin 2-0. Toisessa erässä Dietlikon sai onnistumisia tasoittaen ottelun, mutta Ramona Ludwig siirsi hallitsevan mestarin taukojohtoon Katri Luomaniemen mainiosta esityöstä.

Tasatahtiin edennyt kamppailu 6375 katsojan edessä sai ratkaisunsa päätöserässä ajassa 47.42, kun kahdesti osunut Seraina Ulber iski vain seitsemän sekuntia Dietlikonin tasoituksen jälkeen. Toisen maalinsa Ulber toimitti tyhjään maaliin 18 sekuntia ennen loppusummeria.

Yleisömäärä Klotenin Kolping Arenalla oli 6375. Miesten finaali SV Wiler-Ersigenin ja Alligator Malansin välillä käynnistyy klo 18 Suomen aikaa.

Ottelun tilastoihin tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.