Ulkomaat

Ruotsin eliittipuolustaja vaihtaa seuraa – ”Hän on yksi maan absoluuttisesti parhaista”

15.04.
2015
2 Kommenttia
0
Ulkomaat
Robin Nilsberth (#97) vaihtaa maisemaa Ruotsissa. Kuva: Per Wiklund.

Robin Nilsberth (#97) vaihtaa maisemaa Ruotsissa. Kuva: Per Wiklund.

Storvreta IBK ilmoitti sunnuntaina nettisivuillaan, että Ruotsin maajoukkuepuolustaja Robin Nilsberth on allekirjoittanut kolmivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Nilsberth siirtyy Storvretaan Granlo BK:sta. Isokokoinen puolustajajärkäle on ollut voittamassa Ruotsille MM-kultaa vuosina 2012 ja 2014. Nisbert piiskasi muun muassa joulukuun MM-finaalissa Suomea vastaan 2-2 -tasoituksen.

Nilsberthin Granlo BK jäi tällä kaudella Ruotsin Superliigassa vasta kahdenneksitoista, mutta mies itse keikkui runkosarjan päätteeksi pistepörssin sijalla 12. Pakin tontilta pisteitä kertyi 26 ottelussa 20+23=43.

Storvretan päävalmentaja Stefan Forsman hehkutti uutta hankintaa vuolaasti seuran nettisivuilla.

– Robin Nilsberth on yksi Ruotsin absoluuttisesti parhaista pelaajista ja hän on osoittanut olevansa johtava pelaaja.

Nilsberth on Forsmanin mukaan juuri sopiva pelaaja Storvretan uudelle ilmeelle. Hankinnalla Forsman saaneekin sentään jotain anteeksi faneilta siitä, ettei Mika Kohosen sopimusta jatkettu.

– Robin Nilsberthilla on juuri sellainen identiteetti, joka sopii uudelleenrakennusprojektiimme, Forsman veisteli Storvretan kotisivuilla.

Storvretan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
SP
15/04/2015
Siellä taitaa olla jo paikattavaa pakkiosastolla mm. Staffan Jacobssonin kenkimisen jälkeen. 400 pelia Superliigaa pohjalla omalla kasvatilla. Ovet käy aika tiuhaan etenkin ulospäin ja saa nähdä miten sitoutuneen muukalaislegioonan saavat kasattua. Sundstedtin ja Ruddin tulon jälkeen mestaruudet on kiertäneet Fyrishovia. Joukkue ja sen omat kasvatit ovat olleet Storvretan kylälle se ISO juttu. Nyt uuden identiteetin nimissä haalitaan paikallista Jokeri-laumaa, sitoutumattomia tähtipelaajia, joita menestys kiertää uudessa ympäristössä.
Junnu#8
15/04/2015
Olisi mennyt Faluniin. Ainakin jos itse olisin valinnut Ruotsissa seuraa maajoukkue pelaajana. Niin olisi valinta ollut ehdottomasti Falun. Toki ei Storvreta Uumajasta ole huono seura myöskään. Ihme kun laittoivat Holzin pois?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.