Ulkomaat

Ruotsin Superliigassa urheilullinen tragedia – Champions Cup -voittaja luopui sarjapaikastaan

30.04.
2015
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Vuodessa mestaruusjuhlista romahdukseen. Djurgården IF on luopunut sarjapaikastaan kaudelle 2015-2016. Kuva: perwiklund.se

Vuodessa mestaruusjuhlista romahdukseen. Djurgården IF on luopunut sarjapaikastaan kaudelle 2015-2016. Kuva: perwiklund.se

Kaudella 2013-2014 Ruotsin naisten mestaruuden sekä viimevuotisen Champions Cupin voittanut Djurgården IF on ilmoittanut luopuvansa sarjapaikastaan Ruotsin Superliigassa.

Pitkään talousvaikeuksien kanssa paininut Djurgården on nyt aloittamassa uudelleenrakennusprosessin ja Superliigaan osallistuminen nähtiin tässä vaiheessa liian suureksi menoeräksi. Malmö FBC on hyväksynyt vapautuneen sarjapaikan ja nousee Djurgårdenin tilalle Superliigaan kaudelle 2015-2016.

Seuran virkaatekevä puheenjohtaja Kjell-Åke Grandin kommentoi tilannetta Innebandymagazinet-sivuston haastattelussa:

– Tämänhetkinen tilanne on monen asian summa, mutta seuran taloudellinen tilanne on ongelmista suurin. Toimintamme on ollut tappiollista monta vuotta ja tästä kertynyt velka on lyhyellä aikavälillä näkemyksemme mukaan liian suuri Superliigassa jatkamiseen. Pyrimme nyt rakentamaan vakaan taloudellisen pohjan tulevalle toiminnalle.

Lue myös:
Pääkallo.fi Ruotsin naisten mestarijoukkueen rahat lopussa – päävalmentaja eronnut ja sopimuspelaajat vapaita lähtemään välittömästi
Innebandymagazinet.se: Malmö klara för SSL – Djurgården drar sig ur
Innebandymagazinet.se: Djurgårdens nystart: ”Olika faktorer”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Jonsku
30/04/2015
Miten naisten joukkue voi olla tappiollinen ? Siis pelaajien kausimaksujen kauttahan joukkueen toiminta rahoitetaan ja ei se kovin vaikeaa matematiikkaa ole jakaa kulut per pelaaja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.