Ruotsissa muhii siirtopommi – valitseeko Suomen maajoukkuetähti Suomen vai Ruotsin?

Jani Kukkola toimi menneellä kaudella Helsingborgin kapteenina. Joukkue eteni Superliigan välieriin, jossa Linköping oli vahvempi voitoin 4-1. Kuva: perwiklund.se
Jani Kukkola toimi menneellä kaudella Helsingborgin kapteenina. Joukkue eteni Superliigan välieriin, jossa Linköping oli vahvempi voitoin 4-1. Välieräpaikka oli seuran historian ensimmäinen. Kuva: perwiklund.se

Suomen salibandymaajoukkueen ykkössentteri Jani Kukkola on tiettävästi isojen päätösten äärellä. Kukkola julkaisi Instagramissa kuvan kuvatekstillä ”Time to decide” (On aika päättää). Kuvassa näkyy sekä Suomen että Ruotsin maajoukkueiden pelipaidat.

Kuvalla Kukkola viittaa siihen, että ura ei välttämättä jatku enää Ruotsissa ja Helsingborgissa. Kukkola on pelannut Helsingborgissa viimeiset neljä kautta ja hänellä on yksi optiovuosi käyttämättä sopimuksestaan.

Kukkolaa on viety, eli tuotu huhuissa myös Suomeen. Pääkallo.fi on kuullut useammasta lähteestä, että vahva osoite Suomessa olisi Tampereen Classic. Suomessa hän on edustanut Salibandyliigassa SB-Pro:ta, Erää ja SSV:tä.

Viime aikoina sentterin henkilökohtaisena mediavastaavana esiintynyt Asser Jääskeläinen vihjaili Twitterissä, että Kukkola aikoo tehdä ratkaisunsa tänään keskiviikkona.

Kukkolan Instagram-kuvaa ei voitu linkittää tänne, koska tili on yksityinen. Jääskeläisen ottama kuvakaappaus kertoo kuitenkin olennaisen.

15 comments

  1. Liian nuori ja kokematon Spevelle, eiköhän siellä ole ihan toinen #29 kiikarissa.

  2. Sinne vaan toi vanhempi 29. Kukaan muu ei tosta enään suostu maksaan kun ei taida herra tulla muutamalla satasella pelaileen.
    Eiköhän toi lopputili uppsalasta kerro kaiken oleellisen.

  3. SSV! Ei mitään tietoa mikä vois ratkaista, mutta kyllä Kukkola kelpaisi ainakin mulle:-D

  4. Rupees oleen classicilla ketjut kunnos jos Kukkola sinne menis:) jos vielä Vänttinenki tulos heille takas!

  5. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi Classiciin, ainakaan noilla meriiteillä?

  6. Kuulemma Mosalla painettu hartiavoimin hommia että poika palaisi kotiin. Ja aika lähellä on jos kahviossa kuultuja keskusteluja on uskominen. Kuulosti sellaselta paketilta ettei ois ihme jos valitsisi Erän.

  7. Liekkö kapanen vaikuttaa asiaan, taitaa olla hyvä kaverikin kukkolalle?

  8. Kuka nyt lassikkiin haluaa mennä taitojansa hukkaamaan kun vielä monia hyviä vuosia edessäpäin?