Liigat

SalBa solmi pelaajasopimuksia – lahjakas maalintekijä siirtyy Raumalle

14.04.
2015
1 Kommentti
6
Liigat
Kuvassa valkoisessa paidassa pallosta taisteleva Jussi Tammi jatkaa uraansa SalBassa seuraavat kaksi kautta. Arkistokuva: Elmeri Elo

Kuvassa valkoisessa paidassa pallosta taisteleva Jussi Tammi jatkaa uraansa SalBassa seuraavat kaksi kautta. Arkistokuva: Elmeri Elo

Miesten Salibandyliigan runkosarjassa viimeiseksi tullut, mutta karsinnoissa liigapaikkansa säilyttänyt Rauman SalBa on solminut sopimuksia tulevalle kaudelle. Uutena nimenä raumalaisjoukkueen kokoonpanossa nähdään Tampereen Kooveesta siirtyvä Jasse Kuusisto.

1996 syntynyt Kuusisto on ollut tällä kaudella nuorten maajoukkueen mukana, mutta ei tullut valituksi lopulliseen MM-kisajoukkueeseen. Maalintekijänä tunnettu Kuusisto iski nuorten SM-sarjassa pelaamassaan 18 ottelussa tehot 17+15=32. Kooveen liigajoukkueessa hän esiintyi 22 ottelussa, ja saldona oli neljä maalia sekä yksi maalisyöttö.

Kuusisto kertoo SalBan sivuilla olevansa tyytyväinen siirtonsa johdosta. Maalitavoiteetkin on asetettu jo ennestään Raumalla pelanneen hyökkääjä Jani Lehtoniemen lukemiin.

– Iloisin mielin tulen Raumalle. Minulla on iso halu kehittyä pelaajana, ja uskon että minulla on annettavaa joukkueelle, Kuusisto hehkuttaa raumalaisten sivuilla.

Lisäksi SalBa jatkoi hyökkääjänsä Jussi Tammen sopimusta kahdella vuodella. Loukkaantumisen vuoksi päättynyt kausi oli Tammen osalta rikkonainen. Pelejä kertyi yhteensä 16 (4+1=5).
Päävalmentaja Juha Mäkilä on iloinen hyökkääjän jatkosta koirapaidassa.

– Jussi on pitkä ja ulottuva pelaaja. Pituus tuo omat haasteensa, mutta kun kehitetään vartalonhallintaa ja fysiikka, niin saadaan kaverista kaikki tehot irti. Hän on nyt jo erittäin hyvä ja vaarallinen erityisesti riistoissa ja vastahyökkäyksissä, Mäkilä kuvailee.

SalBan uutiset:
Sniper työhaalareissa
Tammi jatkaa Raumalla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
SPIRAL
14/04/2015
Onnittelut Jasselle ja tsemppiä koirapaidassa.Nyt saa vihdoin näyttää mitä osaa. KVssa sitä mahista ei tullut koska samalla pelipaikalla yks pyylevä ja muutama KVeen oma kasvatti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.