Liigat

SSV nappasi hyökkääjän Erästä – ”Hän on nälkäinen”

17.04.
2015
6 Kommenttia
2
Liigat
Jere Oksanen päätti kautensa hattutemppuun pronssiottelussa. Maalit olivat silti laiha lohtu, sillä SSV vei pronssia ja Erä jäi neljänneksi. Kuva: Juhani Järvenpää

Jere Oksanen päätti kautensa hattutemppuun pronssiottelussa. Maalit olivat silti laiha lohtu, sillä SSV vei pronssia ja Erä jäi neljänneksi. Kuva: Juhani Järvenpää

SSV ja Jere Oksanen, 25, ovat solmineet pelaajasopimuksen. Oksanen siirtyy SSV:hen Tapanilan Erästä. SSV kertoo asiasta tiedotteellaan.

Oksasella on vyöllään kuusi liigakautta ja muun muassa kahdet nuorten MM-kisat.

– Jere Oksanen on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan kaikkia hyökkäyspelipaikkoja. Hän on nälkäinen ja todellinen urheilija, jonka kaltaista SSV tarvitsee, SSV-manageri Kurre Westerlund hehkuttaa.

Loppukaudesta Oksanen viiletti Erän ykkösketjussa Lauri Kapasen laituriparina. Sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä Oksanen oli Erän kolmanneksi paras pistemies Kapasen ja Tuomas Iiskolan jälkeen. Runkosarjassa Oksanen keräsi 20 tehopinnaa ja pudotuspeleissä kahdeksan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
17/04/2015
Tämän jätkät todellista läpimurto olen Erän paidassa odotellut, mutta ei oo ihan lähtenyt. Toivotaan, että siirto stadin oikeaan jengiin tuo koko potentiaalin esiin! Hyvä sainaus!!!
HTT
17/04/2015
Lisää uusia sopimuksia tulossa
Säbänderus
17/04/2015
"Hän on nälkäinen"
Oi oi, heti vietävä Heseen syömään.
HuHu
17/04/2015
No ei se mitään. Nyt on Kukkolalle tilaa Kapasen vierellä.
LAPA
17/04/2015
Erä taitaa tehdä vaan palkkakaton alle tilaa Kukkolalle. Oksanen kelpo pelimies mutta nappikaupalla ei Suomen kovinta sentteriä saa. Oikea ratkaisu päästää Oksanen muualle. Kapanen/Kukkola. Huh. Siitä ei parane!
Msy
17/04/2015
Oikeassa laidassa käy kova kisa ellei joku ole lähdössä muihin maisemiin.

Pääkaupunkiseudun pelaajamarkkinoista voi tulla M-teamin nousun myötä mielenkiintoiset. Sieltä saattaa löytyä peliaikaa vähemmälle vastuulle jääneille nuorille pelaajille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.