Liigat

SSV solmi valmentajasopimuksia – Huttunen jatkaa, Matilainen palaa

17.04.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Välissä oli tilaa. Markus Huhtimon (vas.) ja Mika Ahosen tiimiin liittyvät Keke Matilainen ja Petri Huttunen. Kuva: Juhani Järvenpää

Välissä oli tilaa. Markus Huhtimon (vas.) ja Mika Ahosen tiimiin liittyvät Keke Matilainen ja Petri Huttunen. Kuva: Juhani Järvenpää

SSV:n miesten edustusjoukkue on tehnyt sopimukset valmennustiimiinsä Petri Huttusen ja Keijo Matilaisen kanssa. Huttunen on ollut jo neljä aikaisempaa kautta mukana, ja uuden sopimuksen myötä yhteistyö jatkuu. Matilainen liittyy nyt uudestaan neljän kauden poissaolon jälkeen SSV:n valmennustiimiin.

Seuran tiedottoon mukaan Matilaisen sopimuksella pyritään vahvistamaan varsinkin edustusjoukkueen fyysisiä valmiuksia.

– Tarkoituksenani on tuoda resursseja yksilöiden entistä parempaan kehitykseen ja sitä kautta tietysti vaikuttaa myös lajiominaisuuksiin. Paljon on ehtinyt kokemuksia kertyä varsinkin lajista viime vierailun jälkeen ja nyt ollaan mukana kehittämässä niin joukkuetta, kuin fyysistä valmennustakin entistä paremmin salibandyyn soveltuvaksi, myös Classicin valmennustiimiin aikaanaan kuulunut Matilainen sanoo ja jatkaa:

– Hienoa tulla taas mukaan hienoon organisaatioon. Nyt olen valmiimpi kuin viime kerralla, mutta raakilehan sitä vielä on ja halu kehittyä on suuri. Pystyn tuomaan näkemystä laajalti eri lajien näkökulmasta ja sitä kautta etsitään parhaita harjoitteita yksilöille, kertoo Matilainen paluustaan.

Matilainen on ansioitunut valmentajana niin seura-, kuin maajoukkuetasolla salibandyssa ja amerikkalaisessa jalkapallossa. Salibandyliigasta saavutuksiin on kertynyt muun muassa kaksi Suomen mestaruutta. Siviilityöltään puolustusvoimien urheilukoulun talvilajien valmennuskoordinaattorina toimiva Matilainen valittiin vuoden 2014 sotilasvalmentajaksi.

Petri Huttusen saavutuksiin pelaajana kuuluvat muun muassa MM-hopea ja kaksi Suomen mestaruutta. Valmentajan roolissa Huttuselle on kertynyt Champions Cupin ja Suomen Cupin voitot sekä kaksi SM-hopeaa ja SM-pronssia.

Lue lisää: Ahoselle ja Huhtimolle jatkopahvit – ”On tärkeää että kummatkin jatkavat”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.