Liigat

SSV:ltä yllättäviä hankintoja: hyökkääjä Turusta, puolustaja Espoosta

21.04.
2015
1 Kommentti
3
Liigat
Järkälemäinen Tapio Kinnunen (vas.) siirtyy Espoosta Helsinkiin. Kuva: Esa Jokinen

Järkälemäinen Tapio Kinnunen (vas.) siirtyy Espoosta Helsinkiin. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV on ahkeroinut varsin aktiivisesti siirtomarkkinoilla. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan SSV:n haaviin on tarttunut tuoreeltaan yksi TPS-hyökkääjä ja yksi Oilers-puolustaja.

SSV kiinnitti jo aiemmin riveihinsä Erän hyökkääjä Jere Oksasen. Nyt laulaja-manageri Kurre Westerlundin uusiin sopimuspelaajiin voidaan tiettävästi liittää myös TPS:stä saapuva Jani Hyytiäinen ja Oilers-järkäle Tapio Kinnunen. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan molempien siirto on jo varma.

Hyytiäinen, 24, on FBC Turun kasvatti. TPS:ssä hän ehti pelata Salibandyliigaa kaksi kautta. Päättynyt kausi päättyi Hyytiäiseltä kesken kaiken akillesjännevammaan. Loukkaantumisen takia Hyytiäinen saattaa myös menettää alun ensi kaudesta. Hyytiäinen summasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 18 ottelussa tehot 11+1=12.

Isokokoinen Kinnunen, 24, on alunperin Ruokolahden Rajun kasvatti. Ennen Esport Oilersia Kinnunen pelasi liigaa Tampereen Kooveen riveissä. Runkosarjassa Kinnunen keräsi 26 ottelussa 14 tehopistettä.

Pääkallo.fi:n perinteinen miesten Salibandyliigan Huhumaa on avattu:
Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2015-16

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
reenari
27/04/2015
kohta joku taas tulee ja sanoo et olis se hyvä jos se reenais, sit tulee seuraava ja sanoo joo ssv:s reenataan kovaa, sit ens kaudel todetaan et olis se kova jos se reenais

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.