Ulkomaat

Suomalaisjuhla jatkui Sveitsissä – SV Wiler-Ersigenille jälleen mestaruus

18.04.
2015
4 Kommenttia
4
Ulkomaat
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Viime vuoden Sveitsin mestari SV Wiler-Ersigen uusi temppunsa ja otti toisen perättäisen mestaruuden voittamalla finaalissa Alligator Malansin niukasti 6-5. Suomalaispelaajista kannua pääsivät nostelemaan kolme maalia syöttänyt Tatu Väänänen ja Lassi Vänttinen.

Haastajan asemassa otteluun lähtenyt cup-voittaja Malans kaatui erityisesti heikkoihin erien alkuihin, sillä Wiler iski sekä ensimmäisessä että toisessa erässä maalin jo avausvaihdossa. Ensimmäinen erä oli muutenkin heikko, sillä Wiler vei sen 3-1 halliten etenkin erän alkupuolta selvästi.

Kakkoserässä Wiler karkasi jo neljän maalin johtoon, mutta Alligator ei myynyt nahkaansa halvalla. Se kehitteli päätöserässä mehevän kirin, joka riitti kuitenkin vain maalin päähän. Wilerin voittomaalista vastasi ylivoimalla 6-3-osuman iskenyt ruotsalaispuolustaja Henrik Olofsson. Malansin puolella tappion karvasta kalkkia joutui nielemään suomalaisista puolustaja Vertti Wigrén.

Kolping Arenan hienossa tunnelmassa yleisömäärä oli 7624, ja se on Sveitsin NLA-liigan uusi ennätys.

Pääkallo.fi kertoo illan mittaan lisää Sveitsin miesten finaalin tunnelmista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
sorvankylän kurvi
18/04/2015
Onnea kaikille suomalaisille. Erityisesti onnittelut Vertille. C:sä ois tullut A:n mestaruus, mutta nyt taisteli Sveitsin mestaruudesta. Pidä pääsi ja Jatka ammattilaisena, kulje omia rohkeita polkujasitten.
Onneksi olkoon!
19/04/2015
Tatu Väänänen - aina mestari.
PALJON ONNEA !
19/04/2015
Lassi Vänttinen toinen Sveitsin mestaruus !!
Junnu#8
19/04/2015
Lassilla oli pelisilmää. Kun lähti Clasbosta. Nyt on jälleen Sveitsin mestari. Hienot mestaruus paidat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.