Liigat

Suomalaisseurat jäivät nuolemaan näppejään – maajoukkuetähti pelaa ainakin vielä vuoden Ruotsissa

21.04.
2015
7 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: perwiklund.se

Kuva: perwiklund.se

Suomen maajoukkueen ykkössentterin Jani Kukkolan tulevan kauden seura on puhuttanut viime päivät salibandyniiloja. Nyt Kukkolan ensi kauden seura on selvinnyt.

Kukkola päätti jatkaa uraansa vielä Ruotsin Superliigassa ja Helsingborgin joukkueessa. Asiasta kertoo ruotsalainen hd.se-sivusto.

Suomalaisista joukkueista Kukkolan kintereillä olivat Pääkallo.fi:n tietojen mukaan ainakin SSV, Tapanilan Erä ja Classic.

Kukkola toimi päättyneellä kaudella Helsingborgin kapteenina. Kausi oli varsin mallikas, sillä Kukkola johdatti joukkueensa ensimmäistä kertaa seuran historiassa Superliigan välieriin. Aivan superfinaaliin asti eivät paukut kuitenkaan riittäneet, sillä Linköping oli Helsingborgia terävämpi välierissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Stadi
21/04/2015
Onnea Kukkolalle varmasti viisaasta ratkaisusta, tosin katsojana olisin halunnut nähdä Janin taistelevan kotimaisessa liigassa.
Seurat ovat olleet nyt aktiivisia tiedottamisessa, seLvä paranus aikaisempiin vuosiin, poikkeuksena Esport Oilers joka toimii Pohjois Korean mallilla.
Aktiivisuus määritelty
21/04/2015
Stadilainen on ansiokkaasti määritellyt aktiivisen. Pikkasen vaikuttaa siltä, että tiedottamista on parannettu kuin se kuuluisa sika juoksuaan. Eipä vaan. Pikaselailulla näytti seuraavalta.

Ainut joka on tiedottanut kokonaisuuden on Koovee. Muut odotuttavat.

- SSV tiedotti viime viikolla kahdesta taustavalmentajasta, yhdestä uudesta pelaajasta ja yhdestä jatkosta.
- Erä tiedotti yhdestä uudesta ja parista jatkosta.
- M-team?
- Indians? Valmentajavaihto tosian jo aikaa sitten.
- Oilers?
- TPS?
- Salba. Yksi jatko.
- SPV?
- Classic. Valmentaja ja yksi pelaaja.
- Koovee. Runko jatkaa.
- Krp. Pari sopimusta taidettu tehdä, joskin infoja ei ole webbisivuilla.
- Happee. Yksi pelaaja tulee ja yksi lähtee.
- OLS?
- NST. 2 + 2 jatkoa.
ööö
21/04/2015
Kausihan virallisesti loppuu vasta 30.4. Elä hättäile.
Auran aalloilla
21/04/2015
Eihän hätäillä näiden sopimusjulkistusten kanssa. Homman suolahan on siinä, että niitä tulee tipoittain ennen uuden kauden alkua. Kerralla rysäyttäminen on kuin pajatson tyhjentäminen kertalaakista. Ilo loppuu lyhyeen.
kaikkea kanssa
21/04/2015
Oilersin kymmenkunta pelaajaa tekee päätöksen kun valmennus on selvillä. Siihen asti puolet maalivahdeista ja parempi puolisko kenttäpelaajista viettää kesälomaa. Jos joku kilpaileva seura nyt osaisi tehdä hyvän tarjouksen, niin eiköhän pojat pistäisi nimiä papereihin. Puhutaan kuitenkin maajoukkuepelaajista, joten luulisi kiinnostavan.
Päätöntä touhua
22/04/2015
Esport Oilerssin johto kaivaa nyt itselleen kuoppaa johon voi pahimillaan tippua koko joukkue.
S7
22/04/2015
Jos kaikkea kanssa puhuu totta! KURRE soita Hänniselle!! :-DD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.