Ulkomaat

Sveitsiläisseura satsaa: suomalainen MM-kultamitalisti ja kolminkertainen Ruotsin mestari uudet vahvistukset

15.04.
2015
3 Kommenttia
6
Ulkomaat
Kari Koskelainen (vas.) siirtyy Churista HC Rychenberg Winterthuriin. Kuva: Per Wiklund.

Kari Koskelainen (vas.) siirtyy Churista HC Rychenberg Winterthuriin. Kuva: Per Wiklund.

Sveitsin salibandyliiga NLA:n HC Rychenberg Winterthurin kausi päättyi tänä keväänä puolivälieriin, kun UHC Alligator Malans oli parempi voitoin 4-1. Winterthur on kuitenkin satsaamassa tulevaan sesonkiin hankkittuaan kovan luokan vahvistuksia.

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin Mikko Hautaniemen jatkosopimuksesta seuran kanssa. Unihockey.ch:n mukaan juuri Hautaniemen houkuttelut saivat myös Suomen maajoukkueen kanssa MM-kultaa vuonna 2008 juhlineen Kari Koskelaisen vaihtamaan maisemaa. Hautaniemen jatko seurassa ei ollut varmaa vielä helmikuussa, mutta mahdollisesti tieto uusista hankinnoista sai miehen jäämään Winterthuriin.

32-vuotias Koskelainen on pelannut Churissa vuodesta 2009 saakka, sekä jo aiemmin kaudella 2006-07. Suomen Salibandyliigassa hän on edustanut Helsingin IFK:ta ja Turun Palloseuraa. Pääkallo.fi:n saamien huhujen mukaan Koskelaisen sopimus oli salibandyn mittakaavassa varsin rahakas.

– Neuvottelut sujuivat nopeasti. Viikossa oli melkeinpä kaikki selvää, Koskelainen kertoi Unihockey.ch:n uutisessa.

Fredrik Holtz on toinen Winterthurin uusi vahvistus. Kuva: Per Wiklund.

Fredrik Holtz on toinen Winterthurin uusi vahvistus. Kuva: Per Wiklund.

Toinen Winterthurin uusi vahvistus on Ruotsin ja Saksan passit omistava Fredrik Holtz. 30-vuotias hyökkääjä siirtyy seuraan Storvretasta. Hänellä on vyöllään kolme Ruotsin mestaruutta. Holtz teki tällä kaudella Superliigassa tehot 15+8=23.

– Yksi unelma toteutuu. Pääsen vihdoin testaamaan Sveitsin liigan tason, Holtz kommentoi siirtoa Winterthurin nettisivuilla.

Rychenberg Winterthurissa on pelannut kahdella edellisellä kaudella myös suomalaispuolustaja Niklas Niiranen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
€?
15/04/2015
Mitä salibandyn mittapuulla tarkoittaa rahakas sopimus?
Anton
15/04/2015
N. 300 €/kk?
kallukka
21/04/2015
N.4000e/kk

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.