Ulkomaat

Tero Tiitusta Ruotsin mestari – Falun kolmatta kertaa peräkkäin Superliigan valtias

18.04.
2015
2 Kommenttia
7
Ulkomaat
Tero Tiitun palkintokaapista löytyy nyt myös Ruotsin Superliigan kultamitali. Kuva: perwiklund.se (arkistokuva)

Tero Tiitun palkintokaapista löytyy nyt myös Ruotsin Superliigan kultamitali. Kuva: perwiklund.se (arkistokuva)

Falun voitti miesten Superliigan kolmannen kerran peräkkäin. Ensi kertaa finaalissa esiintynyt Linköping kaatui lukemin 6-4.

Itse ottelu eteni tasaisissa merkeissä ensimmäiset kaksi erää ja viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 2-2. Kolmannessa erässä Falun lisäsi kuitenkin kierroksia ja osui viimeisellä kympillä neljä kertaa.

Finaalin ykköstähti oli Rasmus Enström, joka ampui hattutempun Linköpingin verkkoon. Ketjukaverit Jonas Adriansson ja Alexander Galante Carlström syöttivät kaksi maalia mieheen. Linköpingin Mikael Karlsson ja Hampus Dahlgren iskivät 1+1 mieheen.

Salibandyssa pitkälti kaiken mahdollisen voittanut Tero Tiitu on nyt siis myös Ruotsin mestari. Finaalipelissä pieneen rooliin jäänyt Tiitu on voittanut urallaan maailmanmestaruuden, Suomen mestaruuden, Suomen Cupin, Champions Cupin ja Euroopan Cupin.

Miesten finaalissa oli paikalla kaikkiaan 13 494 katsojaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
18/04/2015
Että tuo Adriansson on hieno mies!!!! Toki Tiitukin ketä artikkeli käsitteli.
ISE
18/04/2015
Hienoo on että Suomalaisia, mukana noissa touhuissa. Otsikko tietysti journalismin mukaisesti, mutta eiköhän kuitenkin Falun, Ruotsin mestari ja ottelua seuranneena, taisi Tero olla pääosissa verkkariosastolla, mitään pois ottamatta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.