Liigat

Todellinen siirtopommikuvio kytee liigassa: runkosarjan dominoivin pelaaja vaihtamassa maisemaa

05.04.
2015
3 Kommenttia
5
Liigat
Jami Manninen (oik.) on pelannut loistavan kauden Happeen riveissä. Kuva: Esa Jokinen

Jami Manninen (oik.) on pelannut loistavan kauden Happeen riveissä. Kuva: Esa Jokinen

Finaalijoukkue Happeen riveissä kytee siirtopommi. Runkosarjan pistepörssin voittanut Jami Manninen on vaihtamassa joukkuetta tämän kauden jälkeen.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Mannisen uusi osoite löytyy toisesta maasta, Sveitsistä. Manninen on siirtymässä NLA-liigan kestomenestyjä Wiler-Ersigenin riveihin.

Joulukuussa Suomen MM-kisajoukkueeseenkin kuulunut Manninen on pelannut huiman kauden. Runkosarjassa hän oli koko liigan dominoivin pelaaja vieden ylivoimaisesti pistepörssin voiton 68 tehopisteellään. Pudotuspelien pistepörssissä Manninen on seitsemäntenä kymmenellä pinnallaan. Manninen on kerännyt pitkin kautta julkisia kehuja erityisesti maajoukkuevalmennuksen suunnalta – ja täysin aiheesta.

Happeen lisäksi Manninen on edustanut Salibandyliigassa Tampereen Classicia. Sveitsissäkin hän on ehtinyt piipahtaa Alligator Malansin riveissä.

Tällä kaudella Wilerissä pelaavat suomalaisista puolustaja Tatu Väänänen ja kesken kauden Classicista Sveitsiin loikannut kulttipelaaja Lassi Vänttinen.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Mannisen todennäköinen Wiler-siirto onkin aiheuttamassa sen, että Vänttinen saattaa palata ensi kaudeksi takaisin Suomeen ja Petteri Nykyn valmentajaksi värvänneeseen Classiciin. Wiler ei tiettävästi halua tai pysty pitämään kahta suomalaista tähtihyökkääjää.

Mannisen Happee ja SPV vääntävät parhaillaan Salibandyliigan finaalisarjaa, joka on tilanteessa 1–1. Kolmas finaali pelataan tänään Jyväskylässä klo 15.30 alkaen.

Lisää siirtouutisia:
Maajoukkuepakki jättämässä SPV:n – nämä vahvimmin ehdolla uudeksi seuraksi
Erän valmennus selvillä – Akatemian puikkoihin mielenkiintoinen nimi
Nyt jysähti siirtojytky: MM-kisojen sensaatiopelaaja hyppää naapurin leiriin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
eiymmärrä
05/04/2015
Miks pirussa näitä pitää alkaa julkaseen tässä vaiheessa kautta? Mitään järkee, eikö voi viikkoo odottaa.
KASA
05/04/2015
Millä perusteella Jami Mannisen siirto Wieriin on siirtopommi? Tai Vänttisen paluu Classiciin?

Jami Mannisen siirto Oulun luistinseuraan olisi siirtopommi.
Jokke
06/04/2015
Harmittaa Pääkallon toimitusta kun Erä ei pärjää niin pitää koittaa tehä hallaa muille joukkueille...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.