Liigat

TPS jatkaa Vilanderin käskytyksessä – Jukka Ruotsalainen palaa penkin taakse

27.04.
2015
3 Kommenttia
3
Liigat
TPS penkin takana nähdään alkavalla kaudella tuttuja naamoja. Kuva: Anssi Koskinen

TPS penkin takana nähdään alkavalla kaudella tuttuja naamoja. Kuva: Anssi Koskinen

TPS on julkaissut liigamiehistönsä valmennusryhmän kaudelle 2015-2016. Aki Vilander jatkaa johtavassa ruudussa ja penkin taakse liittyy Jukka Ruotsalainen, joka on ollut viimeiset kaksi kautta seuran A-nuorten päävalmentaja. Eero Juvonen jatkaa videoanalysointitehtävissä ja fysiikkapuolesta vastaa Marko Kinnunen.

Päävalmentaja Aki Vilander kommentoi jatkuvaa pestiä:

– Sijoitukset, joista tänä keväänä pelattiin, eivät todellakaan ole niitä, joista tässä organisaatiossa halutaan pelata. Itselleni on täysin selvää, että porukasta pitää tulevalla kaudella saada enemmän tehoja irti. Koen kuitenkin, että erityisesti kevään karsintamatkat olivat nuorelle ja lopulta melko raajarikkoiselle joukkueelle kasvattava kokemus tulevaisuutta ajatellen.

– Koska kausi loppui vasta hetki sitten, pidemmän analyysin paikka on vielä edessä, mutta vahvaa pohjatyötä on jo ryhdytty tekemään tulevaa kautta ajatellen. Joka tapauksessa mahtavaa saada toimia tulevallakin kaudella intohimoisesti urheiluun suhtautuvien valmentajien ja pelaajien kanssa. Jokainen meistä haluaa olla huomenna parempi.

TPS-liigamiehistön penkin taakse vuoden tauon jälkeen palaavalle Jukka Ruotsalaiselle päätös valmentamisesta oli selvä:

– Helppo päätös jatkaa seurassa. Kaikki on hoidettu viimeisen päälle hyvin kahden vuoden aikana ja olen nauttinut valmentamisesta motivoituneiden urheilijoiden kanssa. Tuttu päävalmentaja ja hänen kanssaan samanlainen ajatusmaailma niin urheilusta kuin salibandystäkin. Turussa on loistavat olosuhteet ja puitteet valmentaa ja uskon, että ensi kaudella TPS on taas entistä valmiimpi menestymään myös aikuisten tasolla.

Lisää aiheesta:
TPS Salibandy: TPS:n miesten valmennus täynnä tuttuja naamoja

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
JZ
28/04/2015
Eipä kovin ruusuiselta näytä tepsukan tilanne ainakaan siirtohuhujen perusteella. Taitaa sarjassa säilyminen olla taas maksimisuoritus? No, huhut on onneks vasta huhuja.
Terhi
29/04/2015
"Saamattomat yrittää saada osaamattomat tekemään mahdottomia". Voiko se oikeasti olla noin vaikeeta saada Turusta sponsorirahaa sählylle niin, että saatais pidettyä edes jonkin näköinen joukkue liigassa? Tampereella riittää rahaa jopa 3 joukkueeseen, mutta Turusta viedään jo melkein junnuna kaikki pelimiehet pois, vaikka vain yksi joukkue liigassa. Olisiko aika vähän tuulettaa organisaatiota? Homma ei vaan näytä etenevän mihinkään, päinvastoin.
Turku
29/04/2015
Todellakin TPS Salibandyn tarvitsisi siivota organisaatiotaan todella rankalla kädellä. Kiviniemi on ensimmäinen joka tulisi heivata laitumille,luulisi että hallituksessa olisi ihmisiä jotka näkevät syövän seurassa! TPS nuoret ja vanhemmat pelaajat lähtevät ymmärrettävistä syistä muille paikkakunnille pelaamaan, syitä jokainen voi miettiä itse mutta yksi syy on varmasti raha / muut edut mitä lähes jokainen muu seura pystyy tarjoamaan paitsi palloseura. Jopa muutamissa divari seuroissa pelaajilla huomattavasti paremmat oltavat ja asiat hoidetaan ammattitaitoisemmin. Mikäli TPS toiminta ei muutu pian niin divari kutsuu ensi kauden jälkeen ja sieltä parrasvaloihin nouseminen ei ole kovin yksinkertaista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.