Juniorit

TPS juhlii nuorempien C-poikien mestaruutta – Juuti paukutti kovia tehoja

20.04.
2015
3 Kommenttia
15
Juniorit
Kuva: Olli Koivisto

Kuva: Olli Koivisto

Salibandyn C2-poikien (vuonna 2000 syntyneet) Suomen mestaruus ratkesi sunnuntaina Turussa. TPS ponnisti mestariksi kaadettuaan RSS Panthersin finaalisarjassa voitoin 2–1.

Sunnuntain kolmannessa ja ratkaisevassa finaalissa TPS oli parempi lukemin 10–4. Puolivälierissä mestari-TPS pudotti OLS:n ja välierissä Tiikerit.

TPS:n ykköstähtenä hääri hurjia tehoja paukuttanut Jasper Juuti, joka teki seitsemässä pudotuspeliottelussa peräti 33 tehopistettä. Pudotuspelien pistepörssin Juuti voitti kymmenen pisteen erolla seuraavaan. Ratkaisevassa finaalissa Juuti taiteili tehot 3+2.

Pronssia C2-pojissa voitti jo viime viikonloppuna GrIFK, joka voitti himmeimmän mitalin kamppailussa Tiikerit lukemin 6–2.

Linkit:
C2-poikien pudotuspelien tulokset ja tilastot
Tyttö torjuu C2-poikien SM-finaaleissa – ”Hienosti on sujunut”
Pääkalloennakko: C2-poikien SM-sarja – Tasaisessa sarjassa useita mestarikandidaatteja

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jyrä
20/04/2015
Isältään saanut arvokasta oppia. Toinen kova on Rantalan poika vuotta vanhemmissa.
Bond
20/04/2015
Aika napakat tehot paukutti näköjään koko "ykkösvitja". Ojala, Juuti ja Koivisto pudotuspeleissä (pelimäärä 7-8) yhteensä 72 pinnaa. Ei huono!
Panthers
21/04/2015
Onnittelut mestareille ! Oli mahtavat finaalipelit ! Yleisö viihtyi ja Joukkueet pelasivat hienoa salibandyä ! Yleisömäärät oli huikeita Eka Turku n 300 , toka Riihimäki n 750 ja kolmas Turku n.300 . Onnittelut mitallisteille olette mitallit ansainneet Nauttikaa ! Onnittelut myös muille SM sarja joukkueille oli mahtava kausi seurata tulevaisuuden tähtiä ! Hyvää kesää kaikille ! Muistakaa myös lomailla pitkän kauden jälkeen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.