Liigat

Twitter: Josban putoaminen herätti sympatia-aallon – ”Hiljaiseksi vetää”

06.04.
2015
9 Kommenttia
4
Liigat
Perinteikkään Josban putoaminen Salibandyliigasta  herätti sympatiaa Twitterissä. Kuva: Anssi Koskinen

Perinteikkään Josban putoaminen Salibandyliigasta herätti sympatiaa Twitterissä. Kuva: Anssi Koskinen

Josban ja TPS:n välinen playout-mittelö herätti paljon keskustelua sosiaalisen median puolella. Twitterissä onniteltiin TPS:aa voitosta, mutta Josban pitkän liigataipaleen katkeaminen keräsin kuitenkin päivän päähuomion.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jukka
06/04/2015
Joel, aika rahlaava otsikko kun on kymmenkunta sympatiatwiittia. Ikävää että Josba putosi mutta tämähän on urheilua.
Joel Siltanen
06/04/2015
Viestejä oli kyllä enemmänkin ottelun aikana ja sen jälkeen, mutta kaikkia en tunkenut mukaan. Huomioitavaa se, että harvan joukkueen kohdalla tätä olisi varsinaisesti voivoteltu näin. Tämän päivän viesteistä osa oli myös aidosti kannustavia. En muista kolmivuotisella Twitter-taipaleella vastaavaa salibandyn saralla.
koo
06/04/2015
Eipä tämä ketään yllättänyt.. Keskittyisivät siellä itärajalla vain maanviljelyyn ja traktorin rassailemiseen ja jättäisivät salibandyn osaaville.
KOOlle
06/04/2015
Voi, voi kun ei paljon järki päätä pakota....
ykä, Loviisa
06/04/2015
KOOn kommentti kauden pohjanoteeraus.
JZ
06/04/2015
Sympatiat ja fiilistelyt on moisen putken jälkeen ihan ymmärrettävää, mutta vähän hankala on hiffata mitä korvaamatonta salibandyliiga josbassa menettää? Seuran viime vuodet ovat olleet kerrassaan tuskaista katseltavaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Putoaminen on kyllä sikäli aivan ansaittua ja aivan reilua.

Toivottavasti tämä pistää vain joensuussa tuuletuksen päälle ja hihat heilumaan. Ei putoaminen ole maailmanloppu, päinvastoin siitä voi poikia jotain parempaa.
Floppi salmiska
07/04/2015
Hyvä sympatiaviesti yhdeltä klässikki flopilta :)
S7
07/04/2015
JZ:lle joukkueen missä eräs avain pelaaja omien sanojensa mukaan ei oikein jaksa reenata fysiikkaa. Ton lukemisesta lähtien mä oon toivonut, että tippuisivat. Jos toi asenne avainpelaajalla, voi vaan kuvitella mikä muilla. Tollanen asenne ei riitä, eikä kuulukaan riittää nykypäivän liigassa. Jos ei muutosta, divarista eivät tule ihan lähiaikoina ylöspäin...
JZ
07/04/2015
No tuo nyt oli lähinnä kommenttina noihin twiitteihin, että mitä tämä laji muka JosBan mukana menettää? Aika puuhastelua on valitettavasti viime vuodet olleet.

Twitter nyt on muutenkin ollut yhtä itkumuuria koko karsintojen ajan, toki lähinnä muutaman turkulaisen suunnalta. Eihän tuo nyt paras mahdollinen systeemi ole, ihan jo senkin takia että karsinnat kestävät näin armottoman kauan, mutta tupannut jo nyppimään tuo valitus. On tuossa kuitenkin jotain tehty oikeinkin, kun karsintapelit ovat keränneet enemmän kiinnostusta kuin vuosiin. Se ei tässä lajissa ole koskaan ollut pahitteeksi.

Mutta jos maksimi-urheilullisuutta haetaan, niin otetaan karsinnat ensi vuonna SHL:n malliin - vain voittamalla ja pudottamalla Liigajoukkueen (paras viidestä-sarjassa) voit nousta liigaan. Reilua ja yksinkertaista, eikö?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.