Twitter: Josban putoaminen herätti sympatia-aallon – ”Hiljaiseksi vetää”

Perinteikkään Josban putoaminen Salibandyliigasta herätti sympatiaa Twitterissä. Kuva: Anssi Koskinen

Perinteikkään Josban putoaminen Salibandyliigasta  herätti sympatiaa Twitterissä. Kuva: Anssi Koskinen
Perinteikkään Josban putoaminen Salibandyliigasta herätti sympatiaa Twitterissä. Kuva: Anssi Koskinen

Josban ja TPS:n välinen playout-mittelö herätti paljon keskustelua sosiaalisen median puolella. Twitterissä onniteltiin TPS:aa voitosta, mutta Josban pitkän liigataipaleen katkeaminen keräsin kuitenkin päivän päähuomion.

8 comments

  1. Joel, aika rahlaava otsikko kun on kymmenkunta sympatiatwiittia. Ikävää että Josba putosi mutta tämähän on urheilua.

  2. Eipä tämä ketään yllättänyt.. Keskittyisivät siellä itärajalla vain maanviljelyyn ja traktorin rassailemiseen ja jättäisivät salibandyn osaaville.

  3. Sympatiat ja fiilistelyt on moisen putken jälkeen ihan ymmärrettävää, mutta vähän hankala on hiffata mitä korvaamatonta salibandyliiga josbassa menettää? Seuran viime vuodet ovat olleet kerrassaan tuskaista katseltavaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Putoaminen on kyllä sikäli aivan ansaittua ja aivan reilua.

    Toivottavasti tämä pistää vain joensuussa tuuletuksen päälle ja hihat heilumaan. Ei putoaminen ole maailmanloppu, päinvastoin siitä voi poikia jotain parempaa.

  4. Hyvä sympatiaviesti yhdeltä klässikki flopilta 🙂

  5. JZ:lle joukkueen missä eräs avain pelaaja omien sanojensa mukaan ei oikein jaksa reenata fysiikkaa. Ton lukemisesta lähtien mä oon toivonut, että tippuisivat. Jos toi asenne avainpelaajalla, voi vaan kuvitella mikä muilla. Tollanen asenne ei riitä, eikä kuulukaan riittää nykypäivän liigassa. Jos ei muutosta, divarista eivät tule ihan lähiaikoina ylöspäin…

  6. No tuo nyt oli lähinnä kommenttina noihin twiitteihin, että mitä tämä laji muka JosBan mukana menettää? Aika puuhastelua on valitettavasti viime vuodet olleet.

    Twitter nyt on muutenkin ollut yhtä itkumuuria koko karsintojen ajan, toki lähinnä muutaman turkulaisen suunnalta. Eihän tuo nyt paras mahdollinen systeemi ole, ihan jo senkin takia että karsinnat kestävät näin armottoman kauan, mutta tupannut jo nyppimään tuo valitus. On tuossa kuitenkin jotain tehty oikeinkin, kun karsintapelit ovat keränneet enemmän kiinnostusta kuin vuosiin. Se ei tässä lajissa ole koskaan ollut pahitteeksi.

    Mutta jos maksimi-urheilullisuutta haetaan, niin otetaan karsinnat ensi vuonna SHL:n malliin – vain voittamalla ja pudottamalla Liigajoukkueen (paras viidestä-sarjassa) voit nousta liigaan. Reilua ja yksinkertaista, eikö?