Uusimaa: Erkka Westerlund salibandyvalmentajaksi – ”Jokerien kausi loppui turhan aikaisin”

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Tyttöjen SM-sarjajoukkue PSS saa penkin päähän mielenkiintoisen vahvistuksen loppukauden ajaksi. Jääkiekon KHL-joukkue Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund liittyy PSS:n valmennukseen. Asiasta kertoo Uusimaa-lehti verkkosivuillaan.

Leijoniakin luotsanneen Westerlundin salibandypestiä varten haettiin valmentajalisenssi Salibandyliitosta.

Westerlund toimii PSS:n päävalmentaja Jori Nyrhivaaran apuna tyttöjen SM-sarjan pudotuspeleissä. PSS kohtaa perjantaina alkavissa välierissä Kooveen.

Erkka Westerlundin Daniela-tytär pelaa PSS:n joukkueessa.

– Lupasin olla mukana loppukauden peleissä sekä harjoituksissa niin paljon kuin pystyn. Jokereiden kanssa meillä on välivaihe menossa. Päivisin valmistellaan ensi kauteen liittyviä asioita. Tämä salibandyvalmennus on minulle iltaharrastus, Jokerien valmentajana jatkava Westerlund sanoo Uusimaalle ja jatkaa:

– Tästä tulee kaudelleni hyvä jatko, kun Jokereiden kanssa kausi loppui turhan aikaisin.

Lue lisää aiheesta Uusimaan sivuilta.

6 comments

  1. Tän jutun ainoo vitsi on toi Salibandyliiton valmentajalisenssi. 😉

  2. Onko jotenkin mahdoton ajatus, että isä valmentaa tyttärensä joukkuetta?

  3. Niin kyllähän minkä tahansa salibandy joukkueen valmentaja voi olla leijonien olympiakoutsi ja puuhailee vähän Khl Jengin peräsimessä. Ihan normi settiä.

  4. Pari olympiamitalia ja tukku MM mitaleita näin nyt niinkun aluksi meriittilistalla. Onhan se tietysti ymmärrettävää nykyajan paperiviidakossa että jääkiekon valmennusvaliokunnan entinen pj ja huippuurheilun muutostyöryhmän johtajan akkordi ei suoraan riitä tyttysäbän vamentamiseen 🙂 Tämä uutinen on kuitenkin tämän kauden suurin siirtouutinen, ylivoimaisesti.

    Summanen vielä pariksi niin mestaruus ja otsikot on varmoja!