Uusimaa: Naisten liigajoukkueen valmennus vaihtoon – ”Kylmää kyytiä tuloksiin nähden”

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliiga-joukkue PSS:n valmennus vaihtuu ensi kaudeksi. Joukkuetta luotsanneet Juha Kankaanpää ja Christian Bremer ei saaneet seuralta jatkosopimuksia. Asiasta kertoo Uusimaa-lehti verkkosivuillaan.

Nuori PSS:n joukkue sijoittui naisten liigan runkosarjassa neljänneksi. Pudotuspeleissä seinä tuli Happeeta vastaan viidennessä ja viimeisessä kohtaamisessa.

Uusimaan mukaan PSS:n sopimuksista huolehtiva joukkueenjohtaja Janne Levälampi on vaivautunut valmentajatilanteesta.

– En tehnyt tätä ratkaisua mielelläni. Tällaiseen ratkaisuun kuitenkin päädyttiin. PSS:lle tulee uusi valmennusryhmä. Meillä ei ole vielä sopimuksia tehtynä, mutta neuvotteluja on käyty jo aika pitkälle. Asiat ratkeavat varmasti lähiviikkoina, Levälampi kertoo.

– Tämä on melkoista tunteiden vuoristorataa. Pari päivää aiemmin seurajohdolta tuli kiitoksia ja kehuja hyvästä kaudesta. Sitten tuli ilmoitus, että PSS ei käytä optiotaan, Kankaanpää kommentoi ja jatkaa:

– Aika kylmää kyytiä tuloksiin nähden. PSS veikattiin kauden alla ennakoissa niukasti pudotuspeleihin. Ylsimme runkosarjassa neljänneksi ja saimme kotiedun, Christian Bremer sanoo.

Alkuperäinen juttu ja lisää aiheesta Uusimaan sivuilla.

8 comments

  1. Taitaa uusi valmennusryhmä olla tulossa Sb-pron suunnasta……

  2. Kannattaa pitää korvat ja silmät auki kun huhut ovet ehtineet muuttua moneen kertaan 🙂

  3. Ihan käsittämätöntä touhua. Loistavasti pelaajia kehittäneet ja pelaajien keskuudessa pidetyt valmentajat sivuun. Tää naisten taustojen politikointi on ällöttävää! Tämähän ei perustu todelliseen kauden aikaiseen tekemiseen.
    Ettei siellä ole vanha kettu Kalinainen taustalla säätämässä ja ohjaamassa.

  4. Johan tuo tuleva valmennustiimi: Koskinen-Rosti-Kaakkunen on ollut pitkään tiedossa.

  5. Siis täh? Ketä nämä on? Ikinä kuullutkaan… Siis pelaajat halusi nämä entisten tilalle?