Liigat

Video: 120 minuuttia ilman maalia salibandyssä – ”Ei saanut rikki edes suklaamunaa”

13.04.
2015
0 Kommenttia
29
Liigat
Ei uponnut tästäkään. Welhoilla oli sunnuntain toisessa karsintaottelussa mahdollisuus osua rankkarista tai 5-3-ylivoimalla, mutta Pyry Luukkonen piti nollapelin jo toisen kerran peräkkäin. Kuva: Anssi Koskinen

Ei uponnut tästäkään. Welhoilla oli sunnuntain toisessa karsintaottelussa mahdollisuus osua rankkarista tai 5-3-ylivoimalla, mutta Pyry Luukkonen piti nollapelin jo toisen kerran peräkkäin. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan karsinnoissa on pelattu kaksi ottelua. Liigajoukkue TPS on esiintynyt eri vahvasti ja voittanut Welhot molemmissa otteluissa lukemin 4-0.

Kahden nollapelin pitäminen putkeen on erittäin harvinaista salibandyssa ja samaan syssyyn voi todeta, että myös kahdesti putkeen maaleitta jääminen on lajissa epätodennäköistä. Welhojen leirissä maalittomuuteen suhtauduttiin kuitenkin huumorilla ja joukkue julkaisi ottelun jälkeen videon, jossa se naureskeli omalle tehottomuudelleen.

Ottelusarja on katkolla tiistaina Kuopio-hallissa.

Lue myös:
TPS voiton päässä liigapaikasta, Luukkonen jälleen ohittamaton – ”Pyritään lisäämään luistelua seuraavaan kohtaamiseen”
TPS:lta vahva karsinta-avaus – Luukkonen nollasi Welhot
Anssi Koskinen kuvat ottelusta TPS-Welhot
Jari Turusen kuvat ottelusta TPS-Welhot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.