Liigat

Video: Kauppila ratkaisi naisten toisen finaalin jatkoajalla – mestaruus katkolla sunnuntaina

11.04.
2015
2 Kommenttia
6
Liigat
Kristiina Kauppila ratkaisi naisten toisen finaalin. Kuva: Topi Naskali

Kristiina Kauppila ratkaisi naisten toisen finaalin. Kuva: Topi Naskali

Classic otti toisen kiinnityksen Suomen mestaruuteen voittamalla SB-Pron naisten Salibandyliigan toisessa finaaliottelussa Tampereella lauantaina. Vaihderikas ottelu päättyi vasta jatkoajalla kotijoukkueen 6-5 voittoon (0-3, 5-1, 0-1, 1-0). Ohessa on katsottavissa ottelun maalikooste ja luettavissa Pääkalloraportti.

Suomen mestaruus on katkolla Classicille sunnuntaina 12.4 klo 14.00 alkaen Hämeenlinnan Elenia Areenalla.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi Classicin loistavaan nousuun ottelun toisessa erässä. Ensimmäisessä erässä 3–0-tappioasemassa ollut kotijoukkue teki reilussa viidessä minuutissa viisi maalia ja siirtyi 5–3-johtoon. SB-Pro kuitenkin onnistui aikalisän jälkeen kaventamaan ottelun toisen erän viimeminuuteilla ja ei päästänyt Classicia enää karkumatkalle, vaan tasoitti ottelun kolmannessa erässä. Jatkoajalla SB-Pro hallitsi hienoisesti kentän tapahtumia ja nurmijärveläisten Silja Eskelisellä olikin avopaikka heti jatkoajan ensiminuuteilla. Classicin Kristiina Kauppila nousi kuitenkin otsikoihin komealla ratkaisumaalillaan.

Ottelun hahmo?
SB-Pron Elina Enlund oli kolmella maalillaan kentän ehdoton kuningatar. Classicin Alisa Pöllänen oli tutun vaarallinen erityisesti hyökkäyspäässä ja toimi Classicin herättäjänä avaamalla kotijoukkueen maalitilin toisessa erässä.

Ottelun puheenaihe?
Classicin huikea nousu toisessa erässä oli puhututti ehdottomasti eniten. Mielenkiintoista oli myös, ettei ottelussa jaettua yhtään jäähyminuuttia.

Kommentit
– Peli oli vaihtelevaa. Eka erä oli meiltä huono, toinen taas huomattavasti parempi. Kolmannessa erässä tilanne hieman kuitenkin tasoittui. Huomenna kun pelaamme omalla tasollamme ja huolellisemmin, niin mestaruus ratkeaa, totesi toisen finaaliottelun ratkaissut Kristiina Kauppila.
– En tiedä, mitä tapahtui toisessa erässä, hyvänolon tunne varmaan hiipi hieman puseroon. Huomenna täytyy pelata koko 60 minuuttia ehjää omaa peliä. Kun huomenna pelaamme täysillä, otamme ensimmäisen voittomme, sanoi hattutempun viimeistellyt Elina Enlund.

Linkit:
Ottelun tilastot
Topi Naskalin ottelukuvat

Teksti: Jonna Heikkinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
sevain
11/04/2015
Tämä on taputeltu. Pro näköjään sulaa aina.
Näin on
12/04/2015
Huomio paju. Jos oot tosi valmentaja huomaat varmaan kuinka lopussa kippilä on , ei pysy yhtään pelissä mukana.Ja eliisa alanko jalkojensa kans painii , niin jätä ny hyvä ihminen nää pois eft:stä ja anna aloittaa kuntoutus ja irtautuminen lajista vähäks aikaa . Koska ne mahtuu ryhmään joka tapauksessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.