Liigat

Video: Matti Koskela ja Jani Rajala palaavat Nokian KrP:n riveihin Sveitsistä

16.04.
2015
0 Kommenttia
9
Liigat
Jani Rajala paukutti kuluneella kaudella 33 maalia 30 ottelussa Sveitsin NLB:ssä. Kuva:  Mikko Hyvärinen (arkistokuva)

Jani Rajala paukutti kuluneella kaudella 33 maalia 30 ottelussa Sveitsin NLB:ssä. Kuva: Mikko Hyvärinen (arkistokuva)

Nokian KrP ilmoitti keskiviikkona kokoelmavideolla, että puolustaja Matti Koskela palaa joukkueen riveihin. Koskela pelasi menneellä kaudella Sveitsin NLA:n Kloten-Bulach Jetsissä.

Koskela toimi ennen Sveitsiin siirtymistä Nokian KrP:n kapteenina. Koskela on pelannut kaikkiaan 244 ottelua Salibandyliigassa. Classicin ja Nokian KrP:n riveissä on kertynyt pisteet 51+92, eli 143 tehopistettä.

Samana päivänä KrP ilmoitti hankkineensa myös hyökkääjä Jani Rajalan Sveitsin NLB:n Olten Zofingenista, jossa hän iski 30 ottelussa tehopisteet 33+10. Rajala on pelannut 118 ottelua Salibandyliigassa ja iskenyt niissä 23 maalia ja 7 maalisyöttöä.

KrP:n sopimustilanne

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.