Liigat

Video: Näin Josba tasasi puntit Turussa – Nurmela illan sankari

04.04.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Jarkko Nurmela oli Josban voiton pääarkkitehti Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Jarkko Nurmela oli Josban voiton pääarkkitehti Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

TPS ja Josba väänsivät varsinaisen jännitysnäytelmän eilisessä miesten Salibandyliigan playout-ottelussa. Josba oli värikkäiden vaiheiden jälkeen rankkareilla parempi lukemin 6-5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.