Divarit

Video: Näin päättyi Josban pitkä taival Salibandyliigassa

06.04.
2015
7 Kommenttia
8
Divarit
Kuvakaappaus: Youtube / TheGreatPlay

Kuvakaappaus: Youtube / TheGreatPlay

Miesten Salibandyliigan karsinnoissa nähtiin kuolemanottelu maanantaina Joensuussa, kun Josba ja TPS kohtasivat kolmannessa ja ratkaisevassa kohtaamisessa. Lopputulos oli tyly kotijoukkueen kannalta, sillä TPS oli parempi lukemin 6–2 ja lähetti Josban Divariin. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

TPS vei ottelusarjan Josbaa vastaan voitoin 2–1. Turkulaisetkaan eivät tosin vielä ole turvassa, sillä joukkue jatkaa karsintoja Divarin SB Welhoja vastaan.

Linkit:
Ottelun tilastot
Pääkalloraportti: TPS:lta vahva esitys Joensuussa – Josba puurtaa Divarissa ensi kaudella
Twitter: Josban putoaminen herätti sympatia-aallon – ”Hiljaiseksi vetää”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Surullista
07/04/2015
Surullista että pitkä taival päättyi. Tsemppiä ja pohjalta takaisin ylös lupaavien juniori-ikäluokkien myötä! Tps onnea ensi kauteen ja vähemmän selän puolelta ensikaudella.
Oulu kaipaa Josbaa enemmän kuin TEPSIÄ
07/04/2015
Näin pikaisesti laskettuna, niin 4-5 aivan selkeää jäähyä jäi vislaamatta.
Näin tärkeä peli ja tuomarit on nuin kartanolla.
Hyvää päivää pillipiiparit.
Puropelto
07/04/2015
Peli oli kahden huonon joukkueen kohtaaminen, jossa TPS tällä kerralla onnistui käyttämään maalipaikkansa paremmin. Josballa maila tutisi kädessä selvästi enemmän ja TPS:n veskarilla oli loistava päivä

Näistä kahdesta joukkueesta TPS olisi yhtä hyvin voinut pudota. Joukkueen pelikirja on onnettoman ohut vailla variantteja. Käytännössä joukkueen hyökkäyksiin lähdöt tapahtuvat lähes aina hitaina hyökkäyksinä alakolmion kautta. Tämäkö on sitä modernia salibandyä? Jos ei muuta niin ainakin surkean tehotonta, kuten joukkueen maalintekotilastot sen karusti osoittavat.

TPS:n ei pidä vielä nuolaista liigapaikan varmistamisen puolesta. TPS:n onni on. että Divarin hyökkäysvoimaisin joukkue, Steelers putosi leikistä ennen Divarin finaaleja ja M-Team voitti suoran liigapaikan. Welhoja vastaan TPS:llä on jonkinlaiset mahdollisuudet sarjapaikkansa säilyttämisen puolesta, ellei keltainen ala nousemaan päähän Josba voiton johdosta ja nöyryys pääse unohtumaan.

Josballe, tervetuloa kokeilemaan Divaria ensi kaudella. Se tulee vielä yllättämään teidät tasollaan, kuten pari kautta sitten saitte jo siitä esimakua rima väpättäen
Jymy
07/04/2015
Surullista lienee oikea sana kuvaamaan ainakin koosteen mukaan pelitapahtumia.
Jokke
07/04/2015
Löytyykö yhdestä paikasta tietoa tulevan kauden liigajoukkueista?
On niin epäselvästi uutisoitu nämä playoutit ja suorat liiganousut.
Tuolta http://floorball.fi/tulokset/ ei saa mitään selvää ketkä ovat jo pudonneet ja ketkä vielä jatkavat taistoa..
Paikan päällä seurannut
07/04/2015
Alku oli shokkihoitoa Josballe sekä katsomolle. Liian passiivisella pelillä lähti Josba pelaamaan, kun puolen kentän mökkiä rakensivat.

Kyllä tuomaritkaan eivät onnistuneet tällä kertaa tärkeässä pelissä. Kuten huomasitte koostevideollakin pari kolme selkeää selkään ajoa jäi viheltämättä, eikä niistä kaikista tullut edes vaparia.

Tulee olemaan TPSilläkin hankalaa Welhojen kanssa, koska ei tuo kovin ihmeellistä ollut heidänkään pelaaminen.

Josballa on hyviä junnuporukoita onneksi, jotka nyt peräkkäisinä vuosina ovat olleet SM mitalipeleissä. Tämä on erittäin hyvä saavutus, kun vertaa pelaajamassoja Josban ja monen muun "suurseuran" massoihin. A junnutkin nousivat takaisin SM sarjaan, joka on Savo-Karjalan alueen kannaltakin hieno juttu.

Tsemppiä Josban jatkolle! Tämä oli lajin kannalta aika paha kolaus, mutta toivottavasti "maasta se pienikin seura vielä ponnistaa" parrasvaloihin.
JooJoo
07/04/2015
Niin kauan, kuin olen jotain aktiivista ajattelua muistanut, on Josba kuulunut "niihin seuroihin".
Siis niitä, jotka ovat aina olleet olemassa. Minulle.

Ja on edelleen. Periksihän ei anneta, jotain aateluus velvoittaa.
Tulkaa takaisin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.