Ulkomaat

Video: Näin ratkesi Ruotsin naisten mestaruus – suomalaistähti herkutteli tehopisteillä

19.04.
2015
1 Kommentti
4
Ulkomaat
Kuva: perwiklund.se

Kuva: perwiklund.se

Salibandyn Ruotsin miesten ja naisten mestaruudet ratkottiin lauantaina Tukholman Globenissa. Naisten finaalissa nähtiin vahva suomalaisedustus.

Finaalin ehkä näkyvin ja paras suomalainen oli Rönnbyn Mira Wickman, joka iski tehot 2+1. Wickman oli mukana jokaisessa Rönnbyn maalissa. Ex-SB-Pro-hyökkääjä Wickmanin tehot olivat kuitenkin laiha lohtu, sillä Rönnby hävisi finaalin KAIS Moralle lukemin 5–3.

Wickmanin lisäksi Ruotsin naisten finaalissa nähtiin suomalaisväriä molempien joukkueiden tolppien välissä. Rönnbyn maalia vartioi Laura Loisa ja Moran riveissä mestaruutta pääsi juhlimaan Jonna Mäkelä.

Finaalia seurasi Globenin jäähallissa komeasti 10523 katsojaa.

Linkit:
Ottelun tilastot
Per Wiklundin finaalikuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Me sä ä
20/04/2015
Harmi et Loisalle kauden huonoin peli

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.