Liigat

Video: Näin SPV latoi toisessa liigafinaalissa 5 maalia 13 minuutissa

04.04.
2015
3 Kommenttia
6
Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Landefinaali II
05/04/2015
SPV ei ole Classic. Miehet voittaa pojat. Huomennakin.
Tieto
05/04/2015
Kosken tasoitusmaali. Miten voi 3 Happeen puolustavaa pelaajaa katsoa vain palloa? Valmennus hei? Kertokaa nyt joku ettei pallo tee maalia. Aika amatöörimäistä. Kuin myös Speven ensimmäisen maalin ns puolustaminen pakilta. Noiden juttujen takia Speve vie mestaruuden.
Maikkeli
05/04/2015
"Miten voi 3 Happeen puolustavaa pelaajaa katsoa vain palloa?" Kauko seuraa kyllä Hulmia. Perusongelma on että Junkkarinen on liian korkealla jos pelataan aluetta tai Tikka ei uskalla lähteä maalin edestä jos pelataan miestä. Lopputulos on että Kohoselle jää liikaa aikaa eikä Junkkarinen tai Tikka merkkaa ketään. Toki osat olisi voinut vääntää ajoissa niin että Kauko ottaa Kosken ja Tikka Hulmen, mutta Junkkarinen on niin kaukana Kohosesta että Kohosella olisi ollut aikaa keksiä jotain joka tapauksessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.