Divarit

Video: Näin TPS säilytti liigapaikkansa

16.04.
2015
2 Kommenttia
4
Divarit
Kuvakaappaus: Youtube / Great Play

Kuvakaappaus: Youtube / Great Play

TPS pelaa miesten Salibandyliigassa myös ensi kaudella. Karsintojen viimeisessä vaiheessa TPS kaatoi Divarin Welhot voitoin 3–0. Kolmannen ja ratkaisevan ottelun TPS vei tiistaina vierasvoittolukemin 6–1. Kolmannen ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Lue lisää:
TPS jatkaa miesten Salibandyliigassa – Welhot teki vain yhden maalin koko karsintasarjassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Lumi
16/04/2015
Pyry nol(l)asi Welhot. Tuli monta lumierää peräkkäin. Vasta viimeisellä kympillä verkko heilahti. Olisi voinut olla lajinvaihto edessä koko welhokaartilla ilman kuparisen rikkonutta maalia. Nyt joukkueessa on yksi kiistaton maalikuningas, maali-Matti, joka onnistui siinä, missä kiikareita pidelleet joukkuekaverit eivät.

Uusia loitsuja odotellessa, hyvää kesää Welhoille ja ensi kaudella uusiksi ;-)
Haha
17/04/2015
Lewis kävi näköjään taas viheltelee..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.