Liigat

Video: Pudotuspelien maalikunkku jatkaa SSV:ssä – näin ”neuvottelut” sujuivat

20.04.
2015
1 Kommentti
11
Liigat
SSV julkaisi Youtube-kanavallaan videon Miko Kailialan "sopimusneuvotteluista". Videon voi katsoa tämän jutun lopusta.

SSV julkaisi Youtube-kanavallaan videon Miko Kailialan ”sopimusneuvotteluista”. Videon voi katsoa tämän jutun lopusta.

Hyökkääjä Miko Kailiala jatkaa uraansa SSV:n miesten Salibandyliiga-joukkueessa. SSV kertoo asiasta kotisivuillaan.

Kausi 2015–2016 on Kailialalle kolmas SSV:ssä. Ex-TPS-peluri kuuluu nykyään myös miesten maajoukkueen vakiomiehiin.

– Tästä kaudesta jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. Moni ”asiantuntija” oli valmis lyömään meidät maan rakoon, mut näytettiin kaikille kuinka väärässä voikaan olla. Ens vuonna meijän nuoremmat pelaajat on taas vuoden vanhempia ja ymmärtääkseni runko on pysymässä hyvin kasassa. En keksinyt yhtäkään pätevää syytä vaihtaa joukkuetta Suomen sisällä, kertokoot se SSV:n toiminnasta, Kailiala perustelee ja jatkaa:

– Ulkomaille lähtö kieltämättä hieman houkutteli, mutta henkilökohtaisesti uskon, että ainakin yksi vuosi Suomessa ja SSV:ssä tekee itselleni hyvää. Kesällä on tarkoitus reenata hemmetin kovaa ja ohjatusti ja kattoa et mihin asti sitä omat rahkeet riittää tän meidän lajin parissa.

Päättyneellä kaudella runkosarjassa Kailiala teki 24 ottelussa tehot 21+17=38 ja pudotuspeleissä kahdeksassa ottelussa 14+1=15, mikä tarkoitti myös pudotuspelien maalipörssin voittoa. SSV nappasi päättyneen kauden päätteeksi pronssimitalit.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Auran aalloilla
21/04/2015
"Stadi on pian turkulaisten omistama" kuittailee Kailiala

Lisää tulossa turkulaislähtöisten sopimuksia SSV:n kanssa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.