Ulkomaat

Video: Sveitsin välierät täydessä käynnissä – pelipaitafarssi ja komeita rankkareita

01.04.
2015
2 Kommenttia
3
Ulkomaat
Tatu Väänänen (pallossa) väläytti rankkarillaan NLA:n välierissä. Kuva: Reinhard Anita / unihockey.ch

Tatu Väänänen (pallossa) väläytti rankkarillaan NLA:n välierissä. Kuva: Reinhard Anita / unihockey.ch

Sveitsin salibandyliiga NLA:n playoffeissa pelataan välieriä. Tähän mennessä otteluissa on nähty varsin värikkäitä – mutta myös samanvärisiä – tilanteita.

SV Wiler-Ersigenin ja Tigers Langnaun välisessä sarjassa voitot ovat 2-1 Wilerille. Kumpikin joukkue on ollut kovassa iskussa kotikentällään. Wiler voitti ensimmäisen ottelun luvuin 8-5 ja Langnau toisen numeroin 7-3. Kolmannessa ottelussa voiton vei jälleen Wiler lukemin 6-4.

Otteluparin helmiä ovat olleet videoillakin näkyvät Wilerin Tatu Väänäsen rankkari, Langnaun Joonas Pylsyn tärkeät maalit, Adrian Zimmermannin ilmaveivi, sekä Langnaun todella erikoinen maali. Viimeisestä ottelusta ei ole vielä tarjolla maalikoostetta.

Lassi Vänttinen Wiler-paidassa on kerännyt tähän mennessä tehopisteet 3+4, Tatu Väänänen on onnistunut kertaalleen maalinteossa ja Langnaun Joonas Pylsy on nakuttanut lukemat 4+1.

UHC Alligator Malansin ja Floorball Könizin sarjassa on ehditty pelaamaan jo kolme ottelua. Päinvastoin kuin toisessa sarjassa, kotivoitot ovat jääneet uupumaan. Köniz on voittanut vieraissa lukemin 8-5 ja 7-4 ja Malans numeroin 7-5. Näin ollen voitot ovat Könizin hyväksi nyt 2-1.

Ensimmäisessä välierässä Malansin ja Könizin välillä nähtiin varsinainen pelipaitafarssi, kun joukkueet pelasivat samanvärisillä paidoilla ottelun avauserän. Muita nostamisen arvoisi tapauksia ovat olleet etenkin Malans-puolustuksessa kehuja keränneen Vertti Wigrenin ylivoimatalletus, sekä viimeisimmässä ottelussa nähdyt varsin mallikkaat rangaistuslaukaukset kummankin joukkueen toimesta. Numerolla 8 viilettävän Wigrenin tehot välierissä ovat olleet tähän mennessä 1+1.

UHC Alligator Malans – Floorball Köniz

3. ottelu:

2.ottelu

1. ottelu

SV Wiler Ersigen – Tigers Langnau

2.ottelu

1. ottelu

Lue myös:
Sveitsin välierissä viime kevään finaalien uusinta – suomalaiset isossa roolissa
Sveitsin liigassa edessä kaikkien aikojen kevät? – Pääkallo.fi arvioi NLA:n puolivälieräparit

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
mr. manatee
01/04/2015
miten toi on mahdollista että jengit pelaa samanvärisillä paidoilla? ja toinen juttu että pörssiykkösillä on koko selkä punanen ja vastustajilla punasia peliasuja.
Sählyuuno
01/04/2015
En tiedä kuinka pelaajat nuo itse erottivat, ja tuosta HD-tasoisesta koosteesta tuota pystyy vielä jotenkin katselemaan, mutta striimistä ei sillä laadulla saanut kyllä selvää. No selvisi sekin, ettei tuo mennyt ihan speksien mukaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.