Divarit

ÅIF:n haaviin iso kala – Divarin tehohyökkääjä naapuriseurasta Sipooseen

27.05.
2015
18 Kommenttia
3
Divarit
Mikko Piippo on edustanut kolme edellistä kautta Keravan Blackbirdsia. Arkistokuva: Jari Turunen.

Mikko Piippo vaihtaa Keravan Sipooseen. Arkistokuva: Jari Turunen.

Divarissa pelaava ÅIF on tehnyt kovan kaappauksen, sillä tehohyökkääjä Mikko Piippo allekirjoitti sopimuksen seuran kanssa.

Piippo on pelannut urallaan Divarissa kausilla 2009–2011 SC Kaneetissa ja kausilla 2012-2013 Keravan Blackbirdsissa. Tehoja on syntynyt 127 ottelussa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla huimat 88+175=263. Salibandyliigassa Piippo on edustanut Helsingin IFK:ta ja Loviisan Toria. 41 liigaottelussa vyölle on kertynyt pisteitä 5+18=23.

Vaikka Blackbirds tipahti kevään päätteeksi kakkosdivariin, oli Piippo joukkueensa paras pistemies onnistumalla värkkäämään tehot 19+25=44.

Kyseessä on siis eittämättä erinomainen pelaaja, jonka kintereillä oli tiettävästi moni muukin saman seura Divarista, siinä missä jokunen liigaseurakin.

– Viime kausi oli raskas, kun hävittiin pelejä ja tiputtiin, eikä ollut omaa kotihallia. En olekaan ollut pitkään aikaan näin innoissani tulevaan kauteen lähdettäessä – alkaisi jo! kommentoi Piippo ÅIF:n Facebook-sivuilla.

– Olen pelannut jo ”muutaman” vuoden Divaritasolla ja Keravan numero 98 on sitä kautta tullut pelaajana todella tutuksi vuosien varrella. Mikko kuuluu ehdottomasti sarjan kautta aikain parhaimpiin pelaajiin ja taitaa majailla sijalla 20 Divarin kaikkien aikojen pistepörssissä. Eiköhän se kerro miehestä kaiken oleellisen, kertoo puolestaan ÅIF:n pelaajahankinnoista vastaava Jan Qvickström ÅIF:n Facebook-sivuilla.

ÅIF pystytti vastikään Facebookiin uuden sivuston, jonka kautta se uutisoi Twitterin lisäksi joukkueen asioista kauden aikana. Myös Piipon sopimusuutinen julkaistiin juuri Facebookissa.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Keravan Blackbirdsin viime kauden joukkueesta muutamaa muutakin yritetään naarata naapurikuntaan, Sipooseen ja ÅIF:n riveihin.

ÅIF:n Facebook-sivujen uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tolkkis
27/05/2015
Hyvä kaappaus sipoolaisilta. Piippo tuo ÅIF:lle paljon kaivattua maalintekotaitoa lisää. Päättyneellä kaudella ÅIF oli liian paljon ykkösketjunsa varassa. Joukkue voitti tai hävisi ykköskentän pelivireen mukaan.

Muutaman muunkin uuden pelaajan sopimusjulkistuksia odotellaan vielä ennen kauden alkua. Huhujen mukaan ÅIF:n höntsätreeneissä on nähty pelaajia, joiden sopimukset vahvistaisivat joukkuetta vahvaksi playoff-kandidaatiksi
Åif kiittää
27/05/2015
Hieno yllätys. Pitänyt Piippoa aina divarin top5 ja liigatason pelaajana, joten aivan loistavaa saada kaveri meidän riveihin. Tervetuloa!
alkaisi jo...
27/05/2015
Eikö kausi ole jo alkanut periaatteessa? Luulisi että kesätreenit on sipoossa päällä..ai niin..no, eli sit syyskuussa ku pelit alkaa
Kaaripallo
27/05/2015
Pääsee Piippo ihan varmasti vielä kovempaan iskuun, kun taustat on kunnossa. Miehen suht hyvin tunnen ja viime vuonna näki ettei hommassa ollut normaalia hohtoa mikä on täysin ymmärrettävää tämän Keravan naurettavan hallien pulaamisen keskellä.
BBforever
28/05/2015
Piippo on kyllä liigatasoinen pelaaja, mutta ei liigatasoinen urheilija, joten nämä realiteetit ymmärtäen hän todennäköisesti valitsi Åiffin, vaikka kyselyitä tuli ilmeisesti muutamista liigaporukoistakin. Ja viime kautena niin Piiposta kuin varsinkin Laineesta paistoi läpi turhautuminen ja haluttomuus palaamiseen.
Johtaja
28/05/2015
Manageri sais värvää Laineen toorii
Pena
28/05/2015
Piipon tutkaparille olisi käyttöä Sipoossakin. Tutun kaverin kanssa samaan ketjuun, niin peli luistaa.
Jake85
28/05/2015
Huhujen mukaan Piippo aloitti jo helmikuussa punttitreenit personal trainerin kanssa ja on käynyt ravintoterapeutin kanssa hiomassa läpi oikeat ruokavaliot, jotta syksyllä ollaan valmiina. Kyllä hänestä on liigapeluriksi vielä. -Jake85
Ventovieras
29/05/2015
Onko tämä piippo siis joku snaipperi vai kulmilta viimeistelijä?
vieraalle
31/05/2015
puhdas play-maker joka osaa myös viimeistellä paikan tullen.
Ventovieras
31/05/2015
Kiitos vastauksesta.
Head coach
01/06/2015
Piippo on varmaan 75% syöttöpisteistään tarjoillut Laineelle ja tarpeen tullen tosiaan laittaa pallon verkkoon suhteellisen hyvällä vedollaan. Huhut tosiaan vievät Lainettakin Piipon seuraksi Sipooseen, joten näinköhän viime vuosian Divarin "pelätyin" parivaljakko jatkaa vielä kimpassa??
Fani, Loviisa
01/06/2015
Loviisan liigakaudella Piipolla ei oikein riittänyt vääntö playmakingiin eikä maalintekemiseen. Potentiaalia oli, voi olla että meno olisi parantunut kun olisi saanut lisää tuntumaa ja rytmistä kiinni. Divaritasolla toki huippupelaaja. Silti vähän niinkuin Koski liigassa ja Ruotsi-maaottelussa.

Laineella riitti pelimerkit liigaankin, mätti ennakkoluulottomalla pelillä jonkun 20 häkkiä rookiekaudellaan.
Manageri
02/06/2015
Laine ÅIFFiin
Kaaripallo
02/06/2015
Ei olisi yllätys, mutta onko varma tieto ?
Ben
02/06/2015
Laineen sopimukset on aikaisempina vuosina julkistettu yleensä vasta elokuussa.
Kaaripallo
02/06/2015
Se on kyllä totta.. Laine vetää omatoimista sinne asti ;)
Ben
04/06/2015
Lahjattomat ne reenaavat. Kesä on säbäpelaajan toiseksi parasta aikaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.