Divarit

Divarin tehopelaaja tarttui Nokian haaviin

18.05.
2015
4 Kommenttia
7
Divarit
Tuomas Savukoski vaihtaa Divarista liigan puolelle. Kuva: Jari Turunen

Tuomas Savukoski vaihtaa Divarista liigan puolelle. Kuva: Jari Turunen

Nokian KrP:n miesten Salibandyliiga-joukkue on tehnyt mielenkiintoisen pelaajavärväyksen. Loviisan Torissa viime kaudella mainiosti esiintynyt Tuomas Savukoski siirtyy Nokialle.

Savukoski on monissa otsikoissa ja kohuissa kylvetetty, mutta myös mainio pelimies. Varsinkin viime kaudella Savukoski oli kovassa vireessä. Vuonna 1990 syntynyt Savukoski keräsi 18 ottelussa komeat 47 tehopistettä.

Savukoski-sopimuksen lisäksi Nokia kertoo kotisivuillaan tehneensä sopimuksen maalivahti Janne Mennalan kanssa. Mennala pelasi viime kaudella Salibandyliigaa Rauman SalBan riveissä. Otteluita Mennalalle kertyi yhdeksän kappaletta. Torjunprosentti oli 75,52.

Nokian kesäringissä on mukana myös tryout-sopimuksella Classicin A-junioreista tulleet Valtteri Lampinen sekä Kalle Koivunen ja Soittorasiassa kakkosdivaria viime kaudella pelannut Roope Pöyry.

Pelaajiston lisäksi KrP on vahvistanut valmennusosastoaan. Uutena miehenä lajivalmennukseen mukaan liittyy Pekka Hursti, joka on toiminut useana vuotena seuran juniorivalmennuksessa.

Seuran kotisivujen mukaan Nokian liigoukkue alkaa olla valmis, mutta vielä muutaman pelaajan kanssa käydään keskusteluja. Joukkue täydentyy korkeintaan yhdellä tai kahdella pelaajalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Fani, Loviisa
18/05/2015
Voi voi, ja kiitos Savulle viime kaudesta!
Apostoli
18/05/2015
Tämäkin päivä piti nähdä. Savukoski siirtyy Nokian KrP:hen, jota olen aina pitänyt urheiluseurana, jossa kristilliset arvot ovat osa seuran arvomaailmaa ja juniorityötä.

Savu on melkoinen veijari, jota on vaikea lokeroida urheilullisiin tavoitteisiin sitoutuneiden pelaajien joukkoon. Taitoa olisi, mutta joukkuepelaaminen ja fysiikkatreenaaminen ei sovellu. Aika näyttää, sopeutuuko KrP:n joukkueeseen ja miten Savukosken ja Nokian Kristityttyjen Palloilijoiden arvot kohtaavat. Jos ei muuta, niin tulee olemaan joukkueen väriläiskä kielikuvailmaisujensa johdosta.

Kokonaisuutena ei ihan heti istu siihen muottiin, jota voisi odottaa Nokian Kristityttyjen Palloilijoiden pelaajalta ja seuran junnujen esikuvalta, mutta oliskohan Savu kokemassa valaistumisen?
ps
18/05/2015
Päivitä poika tietosi krp suhteen. Nuo oli joskus ja jouluna
Säbänderus
19/05/2015
En tunne tapausta, mutta ajat muuttuu ja ihmiset. Apostotolejakaan ei enää ole.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.