Divarit

Erä kaappasi Divarin tähtipuolustajan

15.05.
2015
3 Kommenttia
8
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Tapanilan Erä on tehnyt sopimuksen miesten Divarissa ihastuttaneen puolustajan Iiro Lankisen kanssa. Liigakarsintoihin yltäneen kuopiolaisen SB Welhojen tähtipelaaja tunnetaan taidokkaasta ja rohkeasta pelaamisestaan.

Erä ja usean liigaseuran kiikarissa ollut Lankinen ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen.

Päättyneellä kaudella Lankinen teki 25 runkosarjan ottelussa komeat tehopisteet 16+22=38. Hän oli joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja ja koko sarjan 25. tehokkain pelimies – puolustajan pelipaikastaan huolimatta.

Pudotuspeleissä meno ei hyytynyt, vaan Lankinen hurjasteli koko sarjan seitsemänneksi kovimmat playoff-tehopisteet. Kahdeksassa ottelussa syntyi neljä maalia ja viisi syöttöpistettä.

– Haimme joukkueeseen erityisesti pallollisesti vahvaa puolustajaa, sekä myös koppiin uutta verta. Lankisessa yhdistyvät nämä piirteet ja tässä kohtaa pelillinen rooli ja pelaajan osaaminen yhdistyivät hyvin. Iiro on osoittanut jo osaamisensa Divarissa usealla kaudella ja tavoittelee nyt urheilullisesti uutta askelta liigassa, mitä pyrimme tukemaan parhaamme mukaan, Tapanilan Erän urheilujohtaja Joonas Naava kommentoi.

Erän joukkue aloittaa tällä viikolla yhteisen taipaleensa kaudelle 2015-2016.

– Joukkueen kasaaminen on käytännössä lähes valmis ja tulemme tiedottamaan koko joukkueemme, kun toiminta pääsee alkamaan. Olen erittäin tyytyväinen ensi kauden ryhmään jo nyt, vaikka tästä se duuni vasta alkaakin, Naava kertoo.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
welho
15/05/2015
Welhot taistelee ensi kaudelle paikasta säilyä sarjassa. Liian isoja menetyksiä. Ei ketään tulijoita. Ilmeisesti vielä pelaajilla erimielisyyksiä valmennuksen kanssa.
Voi tokiisa
15/05/2015
Welhoille pahoja menetyksiä, mutta Iiro ansaitsee näytön mahdollisuuden liigassa. Varmaan ihan oikea valinta tuohon Korsmannin valmennukseen. Tulee yllättämään ja Erä alkaa olla jo mitalli suosikki?
Junnu#8
15/05/2015
Juurikin näin. Hieno pellaaja! Ja voi mummo tehdä tällä kertaa vaikka sinivalkoiset villasukat:D Wink, Wink.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.