Liigat

Erä-sentteri jatkaa sittenkin uraansa

12.05.
2015
5 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Tapanilan Erän miesten Salibandyliiga-joukkue on saanut hyviä uutisia. Joukkueen ykkössentterinä viime kaudella pääosin häärinyt Tommi Rosendahl on päättänyt jatkaa uraansa.

Rosendahlin uran jatkosta kertoo Twitter-tilillään Erän liigajoukkueen tiedotuspäällikkö Jyri Kivimäki.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan vuonna 1988 syntyneellä Rosendahlilla oli jo sopimus Erän kanssa ensi kaudesta, mutta sentteri oli kauden jälkeen jo käytännössä päättänyt, että pelit huipputasolla päättyvät.

Rosendahl kuitenkin pyörsi päätöksensä, mikä on Erälle hyvä uutinen. Joukkueella kun ei viime kaudella ollut jonoksi asti liigamitat täyttäviä senttereitä. Rosendahl oli runkosarjassa Erän kuudenneksi paras pistemies 19 tehopisteellään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jukka
13/05/2015
Ketä kiinnostaa tällainen tusinapelaaja?
Miikka
13/05/2015
Jukka. Menepä "taikurin" kanssa askiin. Vie sut viidessä minuutissa niin kahville, että et löydä hallista ulos. Liigan kenties pehmeimmät kädet ja jalostunut pelaajana vuosi vuodelta. Tusinapelaajat ne täällä palstoilla huutelee.
Boris
13/05/2015
Hyvä Jukka, tärkeä kommentti.
1x2
13/05/2015
Ollut liigan yksi aliarvostetuimmista pelaajista?! Itsekin olen vasta viime kausina löytänyt kyseisen pelimiehen ja pidän hänen palaamisestaan paljon.
S7
15/05/2015
Tottakai on tusinapelaaja, jos ei näy pörsseissä! Kai te sen tiedätte, että pääkallossa pelaajan hyvyys = pistepörssi :-D. Mutta joo ehkä toi sentterin rooli tarkoittaa myös pikkasen jotain muuta, esim. legenda-Hapa ois varmasti pisteitä nakuttanut enempi, jos ois pelinsä niihin perustanut, mutta miten ois käynyt joukkueen?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.