Liigat

Happee-sentteri Kooveeseen – tässä on joukkueen sopimustilanne

15.05.
2015
2 Kommenttia
1
Liigat
Lassi Kotovaara muuttaa Jyväskylästä Tampereelle. Kuva: Salibandyliiga

Lassi Kotovaara muuttaa Jyväskylästä Tampereelle. Kuva: Salibandyliiga

Kooveen miesten Salibandyliiga-joukkueeseen liittyy kahdeksi seuraavaksi kaudeksi Lassi Kotovaara hopeajoukkue Jyväskylän Happeesta. Koovee kertoo Kotovaaran odotetusta siirrosta ja joukkueen muusta tilanteesta tiedotteessaan.

Tuore poikien maailmanmestari Matias Lintula sitoutui joukkueeseen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Viime kaudella joukkueeseen tullut Turkka Lehtinen vahvisti jatkavansa liigatasolla Kooveessa ainakin seuraavan kauden ajan. Tuomas Aho puolestaan lähtee Chur Unihockeyn riveihin Sveitsin pääsarjaan.

Viime kauden hopeamitalisti Lassi Kotovaara teki tiiviiden keskustelujen jälkeen päätöksen jatkaa pelaajauraansa Kooveen liigajoukkueessa. Kotovaara muuttaa Tampereelle ainakin seuraavan kahden vuoden ajaksi.

Kotovaara tuo vahvan lisän Kooveen sentteriosastolle. 1994-syntynyt Kotovaara teki liigadebyyttinsä jo kaudella 2011-2012 ja on sen jälkeen pelannut 75 ottelua Salibandyliigassa tehoilla 50 maalia ja 31 syöttöä.

Joukkueen mukana on elokuun loppuun asti tryout-sopimuksella aiemmin julkaistujen Aleksi Jokelan ja Oskari Västilän lisäksi SC PirU:ssa viime kaudella pelannut Koovee-kasvatti Joona Varuhin sekä Ilveksessä pelannut Jari Laaksonen.

Keskusteluja käydään edelleen sekä viime kaudella Kooveessa pelanneiden että ulkopuolisten pelaajien kanssa ja kesäkuun alkupuolella pystytään kertomaan lisää uutisia pelaajatilanteesta.

Nyt julkistettujen sopimusten jälkeen Kooveen liigajoukkueen rosterissa on tryout-pelaajien lisäksi 3 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 10 hyökkääjää.

Kooveen sopimustilanne:

Maalivahdit:
Rasmus Hasu
Eero Peiponen
Arvid Vonk

Puolustajat:
Jussi Alamettälä
Nico Andersson
Niko Hosiasluoma
Turkka Lehtinen
Matias Lintula
Valtteri Pajunen
Mikko Repo

Hyökkääjät:
Mikko Immonen
Perttu Koljonen
Lassi Kotovaara
Miro Lehtinen
Jussi Luoma
Henri Mäenpää
Tuukka Pero
Samu Saari
Samuli Salomaa
Lassi Ylisiurunen

Lisää Kooveen tilanteesta seuran sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pomo
15/05/2015
Hyvä hankinta Kooveelle.
Pannu21
16/05/2015
Oijoi PANNU, tampereella nähdään ensi kaudella pikkupelit. hienoa nähdä lassi rytkimässä kooveessa. Rytkettä tampereella

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.