Divarit

”Josban viime kauden joukkueesta jatkamassa vain kaksi maalivahtia ja neljä kenttäpelaajaa”

20.05.
2015
16 Kommenttia
0
Divarit
Antti Ruokonen johtaa Josban Divari-projektia. Kuva: Jari Turunen

Antti Ruokonen johtaa Josban Divari-projektia. Kuva: Jari Turunen

Joensuun Josban ennätyspitkä taival miesten Salibandyliigassa päättyi tähän kevääseen. Josba putosi playout-vääntöjen jälkeen tylysti Divariin. Mutta miltä näyttää ensi kauden Josba? Ja mitä tapahtuu joensuulaisen salibandyn taustoilla?

Näihin kysymyksiin pyörittelee vastauksia sanomalehti Karjalaisen urheilutoimittaja Jarmo Sieviläinen tuoreessa bloggauksessaan. Tekstinsä Sieviläinen on otsikoinut ”Leba lähtee haastamaan Josbaa”. Jo otsikko kertoo, että Joensuun salibandypiirien taustoilla kuhisee.

– Käsittääkseni viime kauden liigajoukkueesta on jatkamassa vain kaksi maalivahtia ja neljä kenttäpelaajaa. Tiedossa oli, että muutos on melkoinen ja sellainen siitä myös tulee, Sieviläinen kirjoittaa.

Sekä Josban Divari-joukkueen ruoriin että seuran puheenjohtajaksi Sieviläinen povaa Antti Ruokosta.

– Tietyt asiat eivät kuitenkaan muutu, ja Josban uusi nuori edustusjoukkue on aloittanut harjoittelun kokeneen valmentajan Antti Ruokosen johdolla. Josban edustukseen kuuluu A-juniori-ikäisiä pelaajia ja nyt sitten väännetään myös siitä, ovatko he ensi kaudella nuorten SM-sarjaan nousseen A-poikien vai edustuksen mukana.

Lue bloggaus kokonaisuudessaan Karjalaisen sivuilta:
LeBa lähtee haastamaan Josbaa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Joensuulainen
20/05/2015
Kylläpä on hauskan tarinan Joensuun salibandy tietäjä keksinyt! Sieviläisen kannattas rueta vitsikirjaa kirjoittaa. Kirjalle nimeksi sinivalkoiset salibandy tarinat Joensuusta!
Jooh
20/05/2015
Vois sieviläinen ees yrittää laittaa faktoja oikein, ei näissä jutuissa oo mitään järkee
imho
20/05/2015
Perinteinen tiedotuskulttuuri (=ei mitään tiedotusta) pakottaa varmaan arvailemaan. Toisaalta hyvä, että joku edes kiinnostuu asioista kirjoittamaan, muuten varmaan joukkuekin paljastuisi ensimmäisessä sarjapelissä syksyllä.
Ja nyt kaikki tietäjät voi paljastaa omat faktansa, niitä kun tuntuu riittävän?
juippi
20/05/2015
Hienosti uutisoitu juttu. Eikö karjalassa ole ollut hedelmällinen yhteistyö Josba ja LeBan välillä. Toivon että tilanne säilyy tälläisenä myös. Hyvä peli junnuja tulossa sieltä suunnasta yhteistyöllä. Ei varmaan maailma kaadu vaikka joutuu hakemaan vauhtia divarista. Kyllä ne nuoret pelaajat pystyy / jaksaa pelata molemmat sarjat. PSS hyviä esimerkkejä. Tsemppi karjalan suuntaan.
Porvoosta
20/05/2015
Tais PSS tippuu keväällä Divarista. Toivotaan että Josballe ei käy samalla tavalla.
Juuh
21/05/2015
Eiköhän tosta lähipäivinä tiedotustilaisuutta tule. Naurettava ilmaus "lapsilla ei pärjää divarissa", juuri Sieviläisen tasoa. No, lopetetaan spekulointi ja katsotaan kauden jälkeen miten kävi.
S7
21/05/2015
Jep, PSS on viime kauden perusteella huono esimerkki...
Juuri näin
21/05/2015
PSS on juuri loistava esimerkki. Edustus putosi divarista, A-juniorit SM-sarjasta. Siihtalan Abcilla povataan Josballe juuri samaa.
Ei juurikaan näin
21/05/2015
No, toivotaan tietty ettei Josballe käy PSS tavoin, mutta jos samat A-junnut yrittää pelata Jojensuusta käsin sekä miesten ykkösdivaria ja A-sm, siihen osa päälle käydä koulua, töissä tai armeijaa, niin tulos ei varmastikaan ole hyvä.
Ei niin
22/05/2015
Ei tule kyllä A-ikäisten pelurit luultavasti hirveästi tahkomaan A-sm sarjaa. Uskoisin että vasta keväällä, tai jos tarvitaan voittoja.
Smurffit Kontiolahdesta!
22/05/2015
Kontiolahden salibandy tietäjä Sieviläinen voi harkita alan vaihtoa! 14 liiga pelaajaa jatkaa Josbassa! ÄLÄ ENÄÄ IKINÄ kirjoitä soopaa BLOGIISI!
Pilkun Toimittaja.
23/05/2015
Viime kaudella tilastoihin päätyneestä nipusta (lähde: tilastopalvelu/fb: runkosarja ja playout) näyttäisi jatkavan 2 mv ja yhdeksän kenttäpelaajaa. Muutamalla palaajalla toki liigakokemusta myös.
karjalanmänty
23/05/2015
Onnea vaan tulevaan. Liian pitkään josbassa sinniteltiinkin "parasta ennen päiväyksen" ylittäneillä.
Josban sivuilla puhuttiin 96-98 poikkeuksellisesta lahjakkuudesta, jopa valtakunnan tasolla. Moniko poikkeuslahjakas josbalainen on päässy esim mj-rinkiin? Ja missä on josban omat 94-95 kenttäpelaajat? Onko yksi mukana ja sekin Pyhiksen poikii.
Karjalanmännylle
23/05/2015
Se totuus on, että 96-98 ikäisillä nuorilla pelaajilla ei ole ollut näytön paikkoja. Jos et pelaa Liigaa, divaria tai ASM, et pääse maajoukkue seurantaan. Tämä on kuultu suoraan nuorten maajoukkue koutsilta. Nyt nuorilla on mahdollisuus antaa niitä käyttäjä, kun on "liigajyrät" päästetty muualle jäähdyttelemään. Aiemmin vieneet nuorten pelipaikat ja -ajan.
Sieviläiselle
23/05/2015
Aika halventavat sanavalinnat on toimittajalle blogiin jäänyt kun kutsuu Josban divarin pelaajia lapsiksi.
Nyt olisi anteeksi pyynnön paikka. Kyse on kuitenkin blogista, joka on sinun henkilökohtainen kannanottosi. Nuoret pelaajat, toivottavasti näytätte tälle Sieviläiselle, että olisi jo hamekankaan oston paikka, jonka hän voisi sovitella kuvan kanssa tulevaan blogikirjoitukseen.
Juopille
23/05/2015
On siel Karjalas hyvä yhteistyö...märät hetelmät ol siirtyny naapurin valmentajaksi muutama vuos sitten. Tais kysseinen koutsi katsos olla pudottamassa noita Josban sillosii "lahjakkaita" A junnuja silloin SM sarjasta. Nyt tahkonna siniset ex liigaukoilla kakkosta. Siellä ku ei taida pääkoutsi lähtee kulumallakaan pois, ku kaik varjelee suojatyöpaikkojaan kilvan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.