Ulkomaat

Kaksinkertainen Suomen mestari jatkaa Sveitsissä

14.05.
2015
1 Kommentti
3
Ulkomaat
Matti Taurama nousi aikanaan NST:n edustusjoukkueeseen jo 16-vuotiaana. Kuva: Markku Taurama

Matti Taurama nousi aikanaan NST:n edustusjoukkueeseen jo 16-vuotiaana. Kuva: Markku Taurama

NST:n ja SPV:n paidassa jo pitkän uran Salibandyliigassa tehnyt Matti Taurama jatkaa uraansa Sveitsin NLA-liigassa myös ensi kaudella. 28-vuotias Taurama on tehnyt vuoden jatkosopimuksen UHC Thunin kanssa.

Keväällä 2012 ja 2013 Seinäjoella Suomen mestaruutta juhlinut Taurama kokosi debyyttikaudellaan thunilaisten paidassa tehopisteet 6+18. Viime kaudeksi liigaan noussut Thun säilytti liigapaikkansa lopulta playout-pelien kautta.

– Monikäyttöisen Tauraman taitotasolla ja preesensillä oli suuri merkitys siinä, että liigaa pelataan myös ensi kaudella Thunissa. Valmentajat ja johtoporras uskovat, että ensi kaudella hänen roolinsa joukkueessa kasvaa entisestään, Thunin kotisivujen uutisessa todetaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
TietoEnator
15/05/2015
Miksi ei tällaista kaveria ole näkynyt maajoukkuepiireissä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.