Liigat

Kalinainen M-Teamin valmennustiimiin – tässä on joukkueen sopimustilanne

20.05.
2015
4 Kommenttia
3
Liigat
Teemu Kalinainen luotsasi päättyneellä kaudella PSS:n miehiä. Kuva: Jari Turunen

Teemu Kalinainen luotsasi päättyneellä kaudella PSS:n miehiä. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliigaan noussut M-Team on täydentänyt valmennustiimiään. Teemu Kalinainen siirtyy PSS:stä M-Teamin leipiin. Lisäksi fysiikkavalmentajaksi ja hierojaksi on pestattu Marco Harjunen.

Viime kaudella PSS:n miesten Divari-joukkueen päävalmentajana ollut Teemu Kalinainen, 35, tulee miesten päävalmentajana jatkavan Mika Heinosen avuksi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Kalinaisen M-Teamiin. Hamströmin Jarin jättäydyttyä pois siviilikiireiden johdosta tarvitsimme vahvistusta valmennusryhmään ja Teemu oli siihen tontille paras vaihtoehto. Hänellä on kokemusta liigasta ja hän tuo varmasti sopivasti uutta tekemiseemme. Heinosen kanssa he muodostavat todella hyvän valmennustiimin, kertoo joukkueen sopimusasioista vastaava manageri Timo Sirola.

Aikaa vievän siviilityötilanteen takia Kalinainen etsi seuraa, jossa ei tarvitse olla päävastuussa valmentamisesta.

– Halusin jatkaa lajin parissa. Oli muutamia vaihtoehtoja, mutta M-Team oli selkeä valinta, kun seuran tahtotilakin oli ilmeinen. Heinosen rinnalla pystyn varmasti myös oppimaan uutta. On hienoa päästä kokeneen valmentajan rinnalle tekemään töitä.

Ensi viikolla M-Teamin fysiikkavalmentajana aloittavan Marco Harjusen tehtävänkuva on jo aika selkeä. Fysiikkatreenien lisäksi hän tulee joukkueen hierojaksi ja laittamaan pelaajien ruokavalion kuntoon. Harjusella on monipuolinen tausta kamppailulajeista, nyrkkeilystä, karatesta ja jujutsusta aina kehonrakennukseen.

– Ihan pirun hyvillä mielin tulen M-Teamiin. Kovat ovat odotukset ja tämä on todella mielenkiintoinen juttu. M-Team nousi liigaan, niin on mukava lähteä katsomaan, miten hommat lähtevät pyörimään ja auttaa kundeja.

M-Teamin sopimustilanne liigakaudelle 2015–2016:

Maalivahdit:
Petri Lesch
Ossi Rannala
Tuomas Ruippo

Puolustajat:
Robert Andersson
Timo Elomaa
Teemu Jaakkola
Kim Karjalainen
Lari Lundström
Niko Mäkinen
Jami Sjöblom
Aleksi Urho

Hyökkääjät:
Jarkko Aavaharju
Aake Eronen
Antti Itkonen
Iiro Kinnunen
Sampo Laukkala
Janne Makkonen
Mikko Malinen
Riku Reunamäki
Visa Rikala
Markus Skippari
Mikko Laakso (juniorisopimus)

Valmentajat:
Mika Heinonen
Teemu Kalinainen
Marco Harjunen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
m-team.fi
20/05/2015
Hyvin referoitu, mutta jutun lähde on nyt jäänyt tässä mainitsematta..
tuukka
20/05/2015
Espoolaiset juniorit tietävät Heinosen peluuttavan vain ikääntyvää pelaajakaartia joten ketään ei kiinnostanut siirto Helsingin puolelle.
S7
21/05/2015
Se mitä moni juniori ja juniorin isä/äiti ei taasen tunnu ymmärtävän, on, että sen junnu pitää ANSAITA se pelipaikka ja pelata ne vanhat äijät suohon kentällä! Eikä itkemällä hakea vastuuta...
Ykä
26/05/2015
Divariin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.