Juniorit

Kevään suurin juniorisalibandyturnaus keräsi Helsinkiin 236 joukkuetta

29.05.
2015
0 Kommenttia
0
Juniorit
Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska

Helsinki Junior Challenge 2015 -turnaus saatiin viime viikonloppuna onnistuneesti päätökseen myös nuorempien ikäluokkien osalta, kun D-F-juniorit testasivat tasonsa kauden päätösturnauksessa. A-C-juniorit päättivät oman turnausurakkansa puolestaan viikkoa aiemmin 16.–17.5.

Junior Challenge 2015 -turnaus järjestettiin yhteensä neljässä eri hallissa 18 kentän voimin. Viihdyttäviä otteluita pelattiin jopa 20 eri sarjassa yhteensä 621 kappaletta. Turnaukseen osallistui yhteensä 236 joukkuetta neljästä eri maasta.

Junior Challenge on viime vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa kevään suurimpana junioriturnauksena. Vuonna 2012 turnaukseen osallistui 78 joukkuetta, jonka jälkeen kasvua on riittänyt. Lähivuosien tavoitteena on rikkoa 300 joukkueen raja sekä lisätä turnauksen kansainvälisyyttä yhteistyökumppaneiden avulla. Varsinkin ruotsalaisten joukkueiden kiinnostus turnausta kohtaan on lisääntynyt.

Lisätietoa turnauksen kotisivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.