Liigat

Kotkassa pelataan ensi kaudella naisten liigaa

23.05.
2015
1 Kommentti
12
Liigat
Kuva: Feliks Heikkinen

Kuva: Feliks Heikkinen

Kotkalaisen Crackersin liigalisenssihakemus hyväksyttiin, joten se nähdään ensi kaudella naisten Salibandyliigassa.

Crackers sai mahdollisuuden päästä pelaamaan liigassa, kun Papas ilmoitti joutuvansa luopumaan sarjapaikastaan. Syynä tähän oli pelaajapula. Kotkalaisjoukkue oli viime kaudella ykkösdivisioonassa kolmas ja pelasi liigakarsinnat TPS:ää vastaan. Paras viidestä systeemillä pelatun sarjan voitti TPS voitoin 3-2.

Papasin luovuttua paikastaan, kaksi joukkuetta oli ehdolla sen tilalle, Crackers ja Steelers. Crackersin tavoitellessa nousua oli se ehdolla ensimmäisenä, Steelers oli pudonnut liigasta karsinnoissa Joutsenon Katajaa vastaan. Crackers tekee ensiesiintymisensä liigassa ensi kaudella.

Salibandyliiton hallitus päätti torstaina hyväksyä Crackersin hakemuksen. Ensi kaudeksi nousi siis lopulta kolme joukkuetta, Crackers, runkosarjan voittanut 02-Jyväskylä ja Steelersin karsinnoissa pudottanut JoKa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Feliks Heikkinen
Feliks Heikkinen
Pitkäjänteistä duunia
24/05/2015
Onnea Timi ja naiset!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.