Liigat

KSML: Maajoukkueleirille valittu Nokian sentteri siirtyy Happeeseen

22.05.
2015
2 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Johannes Jokinen siirtyy Nokian KrP:stä takaisin Jyväskylän Happeen riveihin. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen verkkosivuillaan.

Miesten maajoukkueen kesäleiriryhmäänkin valitulla sentterillä ei ole vielä Happeen kanssa kirjallista sopimusta, mutta siirrosta on sovittu suullisesti.

Jokisen siirtohistoria viimeisten vuosien ajalta on mielenkiintoinen, sillä hän on seilannut aktiisesti Happeen ja Nokian välillä. Viime kaudella Jokinen pelasi Nokialla, sitä edellisellä Happeessa ja taas sitä edellisellä Nokialla – ja sitä edellisellä Happeessa. Kaudella 2013–2014 Jokinen voitti Happeen riveissä Suomen mestaruuden.

Viime kaudella Jokinen teki runkosarjassa 22 ottelussa tehot 13+18=31. Hän oli Nokian KrP:n toiseksi paras pistemies Henri Johanssonin jälkeen.

Keskisuomalainen: Jokinen palaa Nokialta Happeeseen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hirvi
22/05/2015
Happeen ykkönen taitaa jatkaa samana. kakkonen on sitten Jokinen-Kotilainen-Kotilainen. Jokisella saumat huippukauteen, pyörittäen vielä yv:tä kuten mestaruuskaudella. Näin se vaan Jamin paikalle löytyi huippukaveri.

Mielellään näkis myös Miro Tuomalaa liigapeleissä.
jukkis
25/05/2015
Olisi hauska tietää ketä lopulta pääsi miesten mj leirille? Yleensä saattaa olla kymmeniä pelaajia ketkä peruu leiri.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.