KSML: Maajoukkueleirille valittu Nokian sentteri siirtyy Happeeseen

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Johannes Jokinen siirtyy Nokian KrP:stä takaisin Jyväskylän Happeen riveihin. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen verkkosivuillaan.

Miesten maajoukkueen kesäleiriryhmäänkin valitulla sentterillä ei ole vielä Happeen kanssa kirjallista sopimusta, mutta siirrosta on sovittu suullisesti.

Jokisen siirtohistoria viimeisten vuosien ajalta on mielenkiintoinen, sillä hän on seilannut aktiisesti Happeen ja Nokian välillä. Viime kaudella Jokinen pelasi Nokialla, sitä edellisellä Happeessa ja taas sitä edellisellä Nokialla – ja sitä edellisellä Happeessa. Kaudella 2013–2014 Jokinen voitti Happeen riveissä Suomen mestaruuden.

Viime kaudella Jokinen teki runkosarjassa 22 ottelussa tehot 13+18=31. Hän oli Nokian KrP:n toiseksi paras pistemies Henri Johanssonin jälkeen.

Keskisuomalainen: Jokinen palaa Nokialta Happeeseen

2 comments

  1. Happeen ykkönen taitaa jatkaa samana. kakkonen on sitten Jokinen-Kotilainen-Kotilainen. Jokisella saumat huippukauteen, pyörittäen vielä yv:tä kuten mestaruuskaudella. Näin se vaan Jamin paikalle löytyi huippukaveri.

    Mielellään näkis myös Miro Tuomalaa liigapeleissä.

  2. Olisi hauska tietää ketä lopulta pääsi miesten mj leirille? Yleensä saattaa olla kymmeniä pelaajia ketkä peruu leiri.