Liigat

Mestarikapteeni jatkaa Seinäjoella – ”Reissumiehestä paikallisosaston mies”

15.05.
2015
1 Kommentti
3
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

SPV:n mestarijoukkueen pitkäaikainen pelaaja ja joukkueen monivuotinen kapteeni Ville Kuusela jatkaa Peliveljissä myös kausilla 2015-2017. SPV ja Kuusela ovat solmineet 2+1 vuoden jatkosopimuksen.

Kuusela, 29, teki kuluneella kaudella oman piste-ennätyksensä liigassa, kun 26 ottelussa syntyivät tehot 29+11=40. SPV:n kapteenina hän on ollut yhtämittaisesti jo neljä kautta peräkkäin.

Kuusela on pelannut Salibandyliigassa jo 11 kautta edustaen aina Peliveljiä. Ura edustusjoukkueessa on alkanut jo SPV:n pelatessa 1. divisioonassa lähes 15 vuotta sitten. Liigakausilla on syntyneet runkosarjassa 294 ottelussa tehot 151+110=261. Pudotuspeleissä Kuuselan saldo on 37+20=57.

Sopimus tarkoittaa myös sitä, että Kuuselalla on nyt mahdollisuus jo heti alkukaudesta pelata 300. liigaottelu SPV:n riveissä. Tähän ei ole yltänyt kukaan pelaaja tähän mennessä SPV:ssä. Kuuselalle tuo ennätys on nyt kuuden ottelun päässä.

– Todella iloisena voin kertoa, että ura SPV:ssä jatkuu. Itselle tämä on iso uutinen myös siksi, että muutamme nyt valmistuttuani Jyväskylästä Seinäjoelle koko perheen voimin ja reissarimiehestä tuleen paikallisosaston mies. Luonnollisesti se tarkoittaa sitä, että voin osallistua nyt joukkueen kanssa yhteisiin harjoituksiin entistä useammin, ja olo siitä on kuin pikkupojalla karkkikaupassa, Kuusela kommentoi SPV:n tiedotteessa.

Kuusela myös liittyy vahvistamaan pelaamisensa ohessa joukkueen taustaosastoa. 

– SPV on minulle ollut iso osa elämää ja olen myös tästä todella innostunut. Ennen Jyväskylään lähtöäni toimin täällä junnujen parissa ja nyt tulevassa toimenkuvassa pääsen taas mukaan siihenkin. Tykkään kovasti seuran halusta mennä tavoitteellisesti eteenpäin ja rakentaa todella vahvaa organisaatiota, Kuusela kertoo

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on luonnollisesti mielissäään luottopelaajansa jatkosopimuksesta.

– Ville oli joukkueen kapteeni pelaajien valitsemana jo neljättä vuotta peräkkäin ja se kertoo mielestäni kaiken. Hän on meidän näköinen pelaaja tai oikeastaan niinpäin, että hän antaa mallin muille SPV:n näköisestä pelaajasta. Sitoutumisesta kertoo jotain sekin, että vaikka opiskelut veivät Jyväskylään ja miehellä on jo nelihenkinen perhekin, ura SPV:ssä on jatkunut koko ajan. Nyt kun saamme Villen vielä Seinäjoelle ja joukkueen taustoille, tässä tapahtuu koko ajan hyviä asioita seuran jatkuvuutta ajatellen. Olen todella innoissani siitä, mitä saamme nyt Villen muodossa myös SPV:n taustoille, Koponen tunnelmoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
pakko kunnioittaa
15/05/2015
Kolme mestaruutta jo kapteenilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.