Liigat

Naisten maajoukkueen tähtikaksikko palaamassa Suomeen – mutta mihin seuraan?

28.05.
2015
4 Kommenttia
14
Liigat
Joulukuun kotikisat Tampereella saavat Tiia Ukkosen jatkamaan tiettävästi uraansa. Kuva: Juhani Järvenpää

Joulukuun kotikisat Tampereella saavat Tiia Ukkosen jatkamaan tiettävästi uraansa. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääkallo.fi avasi joitain viikkoja sitten miesten Salibandyliigan ja Divarin siirtoja seuraavat Huhumaat. Nyt vihdoin julki on saatu myös naisten liigan Huhumaa – ja tarjolla on heti mehukkaita siirtospekulaatioita.

Siirtomarkkinoiden kovimmat kalat tulevat Sveitsin suunnalta. Piranha Churissa kultaa voittanut maajoukkueduo Tiia Ukkonen ja Mia Karjalainen tekee paluuta Suomeen, mutta osoite on vielä auki. Ehdolla ovat muun muassa PSS ja SB-Pro. Ukkosta viedään kulisseissa myös vanhan joukkueensa NST:n riveihin.

Puolustaja Mia Karjalainen kuuluu naisten maajoukkueen vakiokalustoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Puolustaja Mia Karjalainen kuuluu naisten maajoukkueen vakiokalustoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Erityisen mielenkiintoisen tulevasta naisten liigakaudesta tekee MM-kotikisat Tampereella joulukuussa. Kisojen takia moni pelaaja miettii tarkkaan liikkeitään – ja saa myös jonkusen pelaajan jatkamaan uraansa.

Ukkosen ja Karjalaisen siirtojen lisäksi luupin alla on ainakin kestomenestyjien Classicin ja SB-Pron kilpavarustelu. Pääkallo.fi uutisoi eilen parin tshekin siirrosta Nurmijärvelle, mutta kaappaukset tuskin jäävät siihen. Myös Classiciin viedään huhuissa useita kovia pelinaisia niin pääkaupunkiseudun kuin Turun suunnalta.

Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2015-16

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ninni
29/05/2015
Kuten huomaatte edes kiviä ei kiinnosta.
juu
29/05/2015
Taitaa olla jo peliväsymystä tällä kaksikolla?
Kivet
30/05/2015
Kyllä meitä kiinnosti! Ei vaan jaksettu kommentoida.
JooJoo
30/05/2015
Varmaan tätä kaksikkoa vielä kiinnostaa koti MM-kisat sekä useampaa seuraa kiinnostaa saada heidät joukkueeseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.