Österbottens Tidning: Jori Isomäestä Blue Foxin päävalmentaja

Jori Isomäki (valkoinen nro 19) toimii ensi kaudella Blue Foxin valmentajana – tai pelaajavalmentajan. Kuva: Juhani Järvenpää

Jori Isomäki (valkoinen nro 19) toimii ensi kaudella Blue Foxin valmentajana – tai pelaajavalmentajana. Kuva: Juhani Järvenpää
Jori Isomäki (valkoinen nro 19) toimii ensi kaudella Blue Foxin valmentajana – tai pelaajavalmentajana. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divari-joukkue Blue Foxin päävalmentaja vaihtuu. Uusikaarlepyyläisen joukkueen uusi päävalmentaja on komean pelaajauran tehnyt Jori Isomäki. Asiasta kertoo Österbottens Tidning -lehti.

Maajoukkueenkin vakiokalustoon aikoinaan kuulunut Isomäki pelasi viime kaudella Blue Foxin joukkueessa. Tulevalla kaudella Isomäki on lähtökohtaisesti vain valmentaja, mutta saattaa myös hypätä askiin, jos pakkiosastolla on tarvetta.

Isomäen aisapariksi valmennustiimiin tulee Kenneth Björkholm, joka on pari edellistä kautta luotsannut Blue Foxin naisia.

Viime kaudella Blue Foxin päävalmentajana toimi Markus Åbb, joka siirtyy pietarsaarelaisen Jeppis FBC:n valmennuskoordinaattoriksi. Åbb ehti toimia Blue Foxin edustusjoukkueen päävalmentajana peräti 11 kautta.

Blue Foxin pelaajarunko hakee vielä muotoaan. Muutamia, koviakin nimiä siirtynee paikalliskilpailija SB Vaasan riveihin. Tolppien välissä kuitenkin jatkaa joukkueelle erittäin tärkeä Mikael Enlund. Tähtipelaaja Johnny Ojalan jatko on vielä toistaiseksi auki.

12 comments

  1. Miesten Divarissa pelaava Blue Fox järjestää Try Out-tilaisuuden tiistainan 26.5 Uudenkaarlepyyn Tähtihallilla. Try Out-tilaisuudessa on uusilla pelaajilla mahdollisuus tulla näytille. Tilaisuus toimii samalla avauksena salibandykaudelle 2015-2016. Saliharjoitukset ovat klo 19.00 – 21.00. Lisäätietoa löytyy Blue Foxin kotisivulta.

  2. Joukkueelle tärkeä?Joka toinen kaukolaukaus uppoaa selän taakse.

  3. Enlundin torjuntaprosentti pudotuspeleissä: 85.87, aika hyvä minun mielestä.

  4. Ojala lopettaa
    Holländer -> nibacos
    Nyvall lopettaa
    Klingenberg lopettaa
    Keskisipilä -> etälä suomeen
    Luden lopettaa

  5. Huhujen mukaan kaikki lähtee/lopettaa, Enlund tietenkin poislukien

  6. Ensi kauden runko koostuu oman kylän pojista: Holländer, Nyvall, Kallvik, Klingenberg, Fredriksson, Sjöblom ja Nyman. Uskon vahvasti että Ojala haluaa jatka. Jos tähän lisätään Luden, Rynnäs, Keskisipilä, R.Isomäki, Mutka ja muutama hankinta niin tästä tulee vielä hyvä.

  7. Näillä mennään> Ymmärrän miksi Lehtinen joka asuu Kokkolassa halusi takaisin Nibacokseen, mutta miksi uskot että Holländer haluaisi pelata Nibacoksessa?

  8. Kyllä ketuista on vielä noistakin nimistä pari menossa muualle. SB Vaasa nappaa vielä muutaman kaverin ja loput lopettaa.

  9. On se kumma, aina kaikki lähtee / lopettaa, mutta kuitenkin ketut roikkuu vuodesta toiseen divarin kärjen mukana.

  10. Ai että, pakko ottaa hattu päästä Jorille. Hieno mies, hieno ura ja nyt mäki voin lopettaa..
    Loistavaa kuitenkin että jatkaa ja sitä myöden jakaa tietotaitoaan sählypiireille.
    Iso Respect!

  11. En tiedä, mutta se on ainakin käynyt nibacoksen treeneissä ja huhujen mukaan sopimus on tehty

  12. Hieno pelaaja ja hienoja vääntöjä vuosien saatossa! Tack och respect!