Divarit

Österbottens Tidning: Jori Isomäestä Blue Foxin päävalmentaja

21.05.
2015
12 Kommenttia
6
Divarit
Jori Isomäki (valkoinen nro 19) toimii ensi kaudella Blue Foxin valmentajana – tai pelaajavalmentajana. Kuva: Juhani Järvenpää

Jori Isomäki (valkoinen nro 19) toimii ensi kaudella Blue Foxin valmentajana – tai pelaajavalmentajana. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divari-joukkue Blue Foxin päävalmentaja vaihtuu. Uusikaarlepyyläisen joukkueen uusi päävalmentaja on komean pelaajauran tehnyt Jori Isomäki. Asiasta kertoo Österbottens Tidning -lehti.

Maajoukkueenkin vakiokalustoon aikoinaan kuulunut Isomäki pelasi viime kaudella Blue Foxin joukkueessa. Tulevalla kaudella Isomäki on lähtökohtaisesti vain valmentaja, mutta saattaa myös hypätä askiin, jos pakkiosastolla on tarvetta.

Isomäen aisapariksi valmennustiimiin tulee Kenneth Björkholm, joka on pari edellistä kautta luotsannut Blue Foxin naisia.

Viime kaudella Blue Foxin päävalmentajana toimi Markus Åbb, joka siirtyy pietarsaarelaisen Jeppis FBC:n valmennuskoordinaattoriksi. Åbb ehti toimia Blue Foxin edustusjoukkueen päävalmentajana peräti 11 kautta.

Blue Foxin pelaajarunko hakee vielä muotoaan. Muutamia, koviakin nimiä siirtynee paikalliskilpailija SB Vaasan riveihin. Tolppien välissä kuitenkin jatkaa joukkueelle erittäin tärkeä Mikael Enlund. Tähtipelaaja Johnny Ojalan jatko on vielä toistaiseksi auki.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hmm
21/05/2015
Miesten Divarissa pelaava Blue Fox järjestää Try Out-tilaisuuden tiistainan 26.5 Uudenkaarlepyyn Tähtihallilla. Try Out-tilaisuudessa on uusilla pelaajilla mahdollisuus tulla näytille. Tilaisuus toimii samalla avauksena salibandykaudelle 2015-2016. Saliharjoitukset ovat klo 19.00 - 21.00. Lisäätietoa löytyy Blue Foxin kotisivulta.
Mikael Enlund
21/05/2015
Joukkueelle tärkeä?Joka toinen kaukolaukaus uppoaa selän taakse.
Joo
21/05/2015
Enlundin torjuntaprosentti pudotuspeleissä: 85.87, aika hyvä minun mielestä.
Näillä mennään
21/05/2015
Ojala lopettaa
Holländer -> nibacos
Nyvall lopettaa
Klingenberg lopettaa
Keskisipilä -> etälä suomeen
Luden lopettaa
Jorsti
21/05/2015
Huhujen mukaan kaikki lähtee/lopettaa, Enlund tietenkin poislukien
Runko
21/05/2015
Ensi kauden runko koostuu oman kylän pojista: Holländer, Nyvall, Kallvik, Klingenberg, Fredriksson, Sjöblom ja Nyman. Uskon vahvasti että Ojala haluaa jatka. Jos tähän lisätään Luden, Rynnäs, Keskisipilä, R.Isomäki, Mutka ja muutama hankinta niin tästä tulee vielä hyvä.
Mika
21/05/2015
Näillä mennään> Ymmärrän miksi Lehtinen joka asuu Kokkolassa halusi takaisin Nibacokseen, mutta miksi uskot että Holländer haluaisi pelata Nibacoksessa?
Jaaha
22/05/2015
Kyllä ketuista on vielä noistakin nimistä pari menossa muualle. SB Vaasa nappaa vielä muutaman kaverin ja loput lopettaa.
18 kautta divarissa
22/05/2015
On se kumma, aina kaikki lähtee / lopettaa, mutta kuitenkin ketut roikkuu vuodesta toiseen divarin kärjen mukana.
Keni Rautio
22/05/2015
Ai että, pakko ottaa hattu päästä Jorille. Hieno mies, hieno ura ja nyt mäki voin lopettaa..
Loistavaa kuitenkin että jatkaa ja sitä myöden jakaa tietotaitoaan sählypiireille.
Iso Respect!
Näillä mennäään
22/05/2015
En tiedä, mutta se on ainakin käynyt nibacoksen treeneissä ja huhujen mukaan sopimus on tehty
Porvoosta
22/05/2015
Hieno pelaaja ja hienoja vääntöjä vuosien saatossa! Tack och respect!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.