Divarit

Pirkanmaalla yhdistetään voimia – PirU:n sarjapaikka Pirkoille?

11.05.
2015
13 Kommenttia
10
Divarit
Divariin noussut SC PirU (mustissa) yrittää siirtää sarjapaikkansa Pirkkojen nimiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Divariin noussut SC PirU (mustissa) yrittää siirtää sarjapaikkansa Pirkkojen nimiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Kaudelle 2015-2016 Divariin noussut SC PirU hakee sarjapaikkaa yhteistyössä Pirkkalan Pirkkojen kanssa. Täten sarjapaikka siirtyisi Pirkkain nimen alla.

Syynä järjestelyyn on se, että Pirkkojen vahvempi organisaatio kestää paremmin valtakunnallisen sarjan haasteet. Pirkoilla on vahva taustaorganisaatio, kun taas PirU:n organisaatioon kuuluu ainoastaan miesten edustusjoukkue.

Sarjapaikan siirtohakemus on tällä hetkellä Salibandyliiton hallituksen käsiteltävänä. Sarjapaikan siirtyessä iso osa PirU:n pelaajista siirtyisi Pirkkoihin.

SC PirU:n alasarjataival on ollut varsin näyttävä. Joukkue aloitti 6. dvisioonasta kaudella 2006-2007 ja nousi viime kaudella karsintojen kautta Divariin.

Pirkkalan Pirkat pelasi Divarissa lähes koko viime vuosikymmenen (2000-2006, 2007-2009) ja käväisi myös Salibandyliigassa kaudella 2006-2007. Tämän kauden päätteeksi Pirkat putosi 3.divisioonaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
BIG DICK
11/05/2015
se oli sitten tämän kaveriporukan loppu

RIP
Tarkkailija
11/05/2015
Erinomainen uutinen meille Pirkanmaalaisen salibandyn kuluttajille! Loistavaa että yhteisvoimaa pääsarjapaikan pitämiseksi Pirkanmaalla näyttäisi löytyvän.

SC PirU:ko jatkaa sitten M3D:ssa ensi kaudella?
S7
11/05/2015
Ei se kai ainakaan tolla nimellä voi jatkaa? Pelaajat uudessa seurassa pelaa sitten millä tasolla heitä huvittaa?
Pedro
11/05/2015
Kyllähän Tampereen seutu Divari-jengiä huutaa. Näin myös PirUn jätkät pääsee nauttimaan itse pelaamalla ansaitusta Divari-paikasta.
Tää sääntö on farssi
11/05/2015
Viime vuonna kun SSRA siirsi sarjapaikkansa Liminkaan, mukana siirtyneistä pelaajista kokonaista 1 kpl pelasi viime kaudella Divaria. Saa nähdä käykö tässä samoin...
Tietäjä
11/05/2015
Juu, näin siinä käy että todennäköisesti vain yksi tai kaksi pelaajaa PirUn joukkueesta pelaa ens kaudella tässä fuusiojoukkueessa. Loput pelaajat saadaan kivikovasta tämän kauden Pirkkajoukkueesta, jotka onnistuivat voittamaan PirUn kotipelissään.

Valmentajaksi on jo Tampereen salibandyhallien käytävillä huhuiltu kokenutta Risto Koljosta. Hänellä on parin vuoden takaa kokemusta siitä, miten heikommallakin pelaajamateriaalilla voi pelata divaritasolla.
Säbänderus
11/05/2015
Pirkat, Pirkot, Pirkkain ...- sitä sukupuolineutraalia.
Osku
11/05/2015
Menee vähän usko tohon divariin, kun keväällä, pelien jälkeenkään, ei vielä tiedä kuka sinne nousee ja millä nimellä.
Ihmettelijä
11/05/2015
ihme että puolet täälä vinkuu.. Ssra homma nyt oli vähän eri asia mutta Pirkanmaalla on sen verta pelaajia että varmasti saadaan hyvä porukka kasaan ens kaudelle! Faktahan on myös se että suurin osa joukkueista jotka nousee divariin niin siitä joukkueesta on max 2 kenttää divaritasoo.. Eikä myöskään piru tee siinä poikkeusta.. Osa tästäkin porukasta hakee liigasta paikkaa ja osa jää mielellään 2 div pelaan.. Tsemppiä ens kauteen on porukan nimi/kokoonpano mikä hyvänsä!
Puusilmä
12/05/2015
Yksi asia Pirkkalassa ainakin on varma. Junnujen kausimaksut nousevat. Ei näköjään vieläkään uskota, että kannettu vesi ei kaivossa pysy.
S7
12/05/2015
puusilmä: sad but true taitaa toi kommentti olla! Onhan näitä valitettavasti huhuja kuultu, miten paljon junnuilta revitään rahnuu isojen poikien leikkeihin...
JooJoo
13/05/2015
Ei Pirut jaksa reissailla Ouluun. Jyväskyläkin oli jo rajoilla.
Pirkat kaivetaan esiin, jotta hallille saadaan jotain käyttöä.
Tieto
13/05/2015
Pirkanmaa tarvitsee divarijoukkueen. Siitä varmaan kaikki on samaa mieltä. En vaan näe näissä pelaajat siirtyy- ratkaisuissa mitään urheilullista järkeä. Only in floorball...meikän mielestä tyhmää nostella joukkueita tällä tapaa. Paikkaa olisi tarjottava joukkueelle, joka on urheilullisesti seuraavaksi jonossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.