Ulkomaat

Ratkaisevan Bundesliigafinaalin paras pelaaja: ”Pystyin kehittymään vielä näinkin vanhalla iällä”

17.05.
2015
3 Kommenttia
7
Ulkomaat
Harri Naumasen playoff-parta oli todella upea. Kuva: Matthias Kuch.

Harri Naumasen playoff-parta oli todella upea. Kuva: Matthias Kuch.

Harri Naumanen oli silminnähden onnellinen voitettuaan Saksan mestaruuden sunnuntai-iltana. Red Devils Wernigerode kaatui lukemin 10-6 ja voitoin 2-1.

– Fiilistä on niin hieno, että sitä on hankala pukea sanoiksi, Naumanen kertoi Pääkallo.fi:lle päätään pudistellen.

Naumasen mielestä Wernigerode kaatui finaaleissa Weissenfelsin laajaan materiaaliin.

– Oltiin tällä kaudella Saksan paras joukkue, koska meillä oli laajin materiaali. Finaalisarjassakin saimme peluuttaa suurempaa pelaajamäärää kuin vastustaja, joka oli paljolti ykköskenttänsä varassa, Naumanen paalutti Stadthallen käytävillä.

Naumanen siirtyi Saksaan Oulun Luistinseuran liigajoukkueesta tälle kaudelle. Syynä oli nimenomaan erilaisten kokemusten hankkiminen.

– Olin nähnyt Suomen salibandya monella eri sarjatasolla, joten halusin muutosta. Otin yhteyttä muutamaan seuraan ja totesin Weissenfelsin olevan toimivin ratkaisu. Olen nauttinut täällä elämästä ja salibandysta paljon, Naumanen kertoi ja jatkoi samaan syssyyn:

– Sarjataso on tietysti erilainen kuin Suomessa, mutta huippupelit ovat olleet todella hauskoja täällä. Jatkosta on vielä hankala sanoa. Tällä iällä pitää mennä vuosi kerrallaan, enkä ole vielä yhtään ensi kautta. Salibandyliigassa pelaaminen olisi tietysti mukavaa, koska peli on siellä nopeampaa.

Weissenfels saa kuitenkin paljon hehkutusta Naumaselta ja etenkin päävalmentaja Martin Brücknerin panoksen Naumanen nostaa jalustalle.

– Täällä on oikeasti huippuvalmennus ja loistavat olosuhteet. Olen itsekin pystynyt kehittyä tänä vuonna pelaajana vielä näinkin vanhalla iällä. Se on aina itsestä ja omasta työnteosta kiinni, Naumanen analysoi ennen liittymistään takaisin tanssivaan, laulavaan ja juhlivaan Weissenfels-ryhmään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Yksi Harrin Suomen eri sarjatason joukkueista
18/05/2015
Loistavaa Harri!

Lahesta onnittelut loistavalle pelaajalle. LB:n pelaajat muistelevat edelleen Liipolan Larionovin kauden mittaista vierailua suurella lämmöllä...

T: #7
Miika
18/05/2015
Onnea Raipe!

Sen minkä Imatralla oppii voi Saksassa näyttää kaikille!!! Mahtava uutinen. T: Voiman Hasek vm. 04-05-06
Junnu#8
18/05/2015
Jotakin yhtäläisyyttä on Leksa Komarovin kanssa? Ainiin se parta:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.