Ulkomaat

Ruotsalaisseurat suomalaistähden kintereillä – Tero Tiitua ei nähdä ensi kaudella Falunin paidassa?

25.05.
2015
3 Kommenttia
2
Ulkomaat
Tero Tiitu pelasi huhtikuussa Falunin paidassa Superliigan finaalissa. Viimeisimpien tietojen mukaan on mahdollista, että ottelu jäi Tiitun viimeiseksi seurassa. Kuva: perwiklund.se

Tero Tiitu pelasi huhtikuussa Falunin paidassa Superliigan finaalissa. Viimeisimpien tietojen mukaan on mahdollista, että ottelu jäi Tiitun viimeiseksi seurassa. Kuva: perwiklund.se

Ruotsista kantautuneiden tietojen perusteella on mahdollista, ettei Tero Tiitu edusta Falunia enää tulevalla kaudella. Tiitu, 33, juhli päättyneellä kaudella Ruotsin mestaruutta joukkueensa kanssa.

– On useita seuroja, jotka ovat soittaneet ja kysyneet Tero Tiitun perään. Me emme sulje mitään ovia, kommentoi Falunin urheilutoimenjohtaja Patrik Bäck Dala-Demokraten-lehdelle.

Tiitu teki vuosi sitten joukkueen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Jos hyökkääjä hankitaan muualle ensi kaudeksi, niin kyseessä olisi alustavien tietojen perusteella lainasopimus. Tiitun mainitaan olevan yksi Falunin kovapalkkaisimmista pelaajista.

Tiitun perässä on ainakin viisi seuraa Ruotsin Superliigasta ja Mullsjö on yksi vaihtoehdoista. Ruotsalainen lehdistö ei tavoittanut Tiitua kommentoimaan asiaa. Maajoukkuehyökkääjä on tällä hetkellä tiettävästi Helsingissä hoitamassa opiskeluasioitaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Expressen: Bomben: Tiitu kan försvinna från Falun
Innebandymagazinet: Fem SSL-klubbar jagar Tiitu
Dala-Demokraten: Tero Tiitu kan lämna IBF Falun

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Taika-Juhani
26/05/2015
Kyllä Tero on Eerikkilän Urheiluopistolla maajoukkueleirillä. Oli ainakin hetki sitten. Tiettävästi.
S7
26/05/2015
Eiköhän päivässä vaikka kävele Eerikkilään? ;-)
Sami P.
27/05/2015
Olisiko osoite kuitenkin Suomen puolella, ja tarkemmin sanottuna Pohjanmaalla....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.