Maajoukkueet

Ruotsi joutui ratkaisuottelussa tiukille – tässä ovat MM-kisojen välieräparit

01.05.
2015
1 Kommentti
4
Maajoukkueet
Punapaitainen Tshekki astelee Suomea vastaan nuorten MM-kisojen välierässä. Kuva: IFF

Punapaitainen Tshekki astelee Suomea vastaan nuorten MM-kisojen välierässä. Kuva: IFF

Alle 19-vuotiaiden MM-kisojen lohkovoittajat ja -kakkoset on saatu selville. Välierien ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat Suomi ja Tshekki. Loppuottelun toisesta paikasta mittelevät isäntämaa Ruotsi ja Sveitsi.

Aiemmin perjantaina pelattiin A-lohkon voittajan ratkaissut ottelu Ruotsi–Tshekki. Selvänä suosikkina otteluun lähtenyt kisojen isäntämaa ei päässyt helpolla, vaan Tshekki pisti pelin jännäksi viimeisille sekunneille asti.

Kamppailu eteni tasaisissa merkeissä läpi 60-minuuttisen. Ruotsi johti ottelua jo kahden maalin erolla aivan lopussa, mutta tshekkiläiset onnistuivat kampeamaan itsensä vielä maalin päähän, kun ottelua oli jäljellä enää 49 sekuntia. Ruotsi sai pidettyä tilanteen 5–4:ssä loppusummeriin asti ja sai näin ollen Sveitsin vastaan välieriin.

Suomi oli ratkaissut B-lohkon voiton jo torstaina. Sveitsi kukisti omassa perjantaiottelussaan Slovakian 6–5 ja sijoittui lohkokakkoseksi. Suomen lauantainen välieräottelu alkaa kello 13.45.

Linkki: Jatkopelien tarkat aikataulut

Edit 2.5. 12.17: Ruotsi–Tshekki-ottelun tulos korjattu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tarkka
02/05/2015
Minun mielestäni ruotsi vs tsekki peli päättyi 4-5, vai olenko muka väärässä? Olisi ensimmäinen virheeni pitkiin aikoihin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.