Ulkomaat

Saksan mestaruus ratkeaa tänä viikonloppuna – näin seuraat ratkaisuhetkiä livenä

16.05.
2015
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Viime vuonna UHC Weissenfels juhli Saksan mestaruutta. Tänään mestaruus on katkolla Red Devils Wernigerodelle. Kuva: Matthias Kuch / floorball-pics.de

Viime vuonna UHC Weissenfels juhli Saksan mestaruutta. Tänään mestaruus on katkolla Red Devils Wernigerodelle. Kuva: Matthias Kuch / floorball-pics.de

Joel Ekroosin, Markus Piittisjärven ja Juha-Pekka Kuittisen Red Devils Wernigerode on voiton päässä Saksan salibandyn Bundesliigamestaruudesta. Toinen finaali pelataan tänään Weissenfelsissa.

Ensimmäinen finaaliottelu viime sunnuntaina Red Devils Wernigeroden ja UHC Weissenfelsin välillä oli kahden ensimmäisen erän osalta todella tasainen, mutta kolmannessa erässä Wernigerode oli selvästi parempi ja punnersi ohi Weissenfelsista.

Lukemiin 5-4 päättyneen ottelun voittomaalin teki Wernigerodessa jo vuosikaudet pelannut Juha-Pekka Kuittinen, joka keräsi koko ottelussa tehot 2+1. Joel Ekroos syötti kummatkin Kuittisen maalit ja Markus Piittisjärvi saalisti maalisyötön viime kaudella Esport Oilersissa pelanneen Ramon Iboldin 4-4 -tasoitusmaaliin.

UHC Weissenfelsin suomalaiset, Jarmo Eskelinen ja Harri Naumanen, keräsivät syöttöpisteen per mies. Ruotsalainen Niklas Nordh teki kaikki Weissenfelsin neljä maalia, joista kaksi upeasti ilmaveivillä.

Saksan mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa, joten tänään kello 19 Suomen aikaa Weissenfelsin Stadthalle -areenassa pelattava ottelu voi siivittää Red Devilsin nostelemaan pokaalia. Mahdollinen kolmas finaali pelataan huomenna niin ikään Weissenfelsissa. Huominen ottelu alkaa Suomen aikaa kello 17.

Viime vuonna pokaalia nosteli Stadthallessa kotijoukkue voitoin 2-1. Ratkaiseva ottelu Weissenfelsin ja MFBC Leipzigin välillä venyi aina rangaistuslaukauksille saakka. Nähtäväksi jää, minkälainen päätös sarjalle saadaan tänä keväänä. Pääkallo.fi raportoi viikonlopun peleistä paikanpäältä.

Ottelusta on tarjolla saksaksi ja englanniksi lähetettävä livelähetys osoitteessa sportdeutschland.tv.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.