Liigat

SalBaan lähes 300 liigamaalin mies

21.05.
2015
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuluneella kaudella Sveitsissä Zugin riveissä pelannut Lasse Salminen siirtyy Rauman SalBaan. Salminen siirtyi Sveitsiin syksyllä Nokian KrP:stä. ”Pöllö” Salmisen uudesta pelaajasopimuksesta kerrotaan SalBan kotisivuilla.

– Jatko Sveitsissä ei toteutunut, joten kotimaan sarja oli luonnollinen vaihtoehto. Parin pelaajan kanssa juttelin SalBasta, ja sain positiivisen kuvan joukkueesta, Salminen kommentoi.

Salibandyliigan tilastoista Salmiselle löytyy 345 ottelua tehoilla 298+173=471.

Salmisen mukana SalBan koppiin tulee ainakin kokemusta. SalBan sivujen mukaan useissa seuroissa viime vuosina kiertänyt Salminen ei ole Raumalle neppailemaan tai jäähdyttelemään.

– Aina kun kentälle mennään, niin voittaminen on mielessä. Eihän häviämisestä kukaan pidä, naulaa Salminen.

SalBa-luotsi Juha Mäkilä on tyytyväinen siirtoon.

– Iso määrä kokemusta ja jokunen tehty maalikin kaverilla tilastoissa. Tyytyväinen tosiaan pitää olla, että sopimus saatiin aikaiseksi. Meiltähän lähti aika paljon kokemusta kauden jälkeen, nyt sitä tuli taas lisää.

Salminen on pelannut sekä hyökkääjänä, että puolustajana. Mäkilän mukaan Salmisen rooli ja paikka tarkentuu sitä mukaa kun lopullinen joukkue saadaan kasaan.

– Iso palanen meidän palapeliin, vielä ei tosin tiedä, onko se kulma- vai keskipala, Mäkilä pohtii tutun kryptiseen tapaansa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Yliottava
21/05/2015
SalBaan lähes 300 liigamaalin mies - "Ei mitään käyttöä"
JZ
22/05/2015
Jännä kyllä nähdä mihin pöllö vertyy. Vanhat tehokaudet ovat kuitenkin jo melkoisen kaukana eikä treenikään ole vissiin viime aikoina oikein maistunut. Miten sitten maistuu reissaaminen Raumalle? No, SalBan nykyiseen sopimustilanteeseen toki melkein kuka tahansa kokeneempi liigamies on vahvistusta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.