Divarit

Savon Sanomat: Welhoille uusi halli?

15.05.
2015
2 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Savon Sanomien verkkosivujen mukaan Kuopion kaupunki suunnittelee salibandyn ja lentopallon pääsarjatason edellytykset täyttävän liikuntasalin rakentamista.

Hallia kaavaillaan rakennettavaksi Kuopion Savilahteen. Uudessa hallissa katsomokapasiteetti mitoitettasiin 1200 ihmiselle.

– Savilahden kehittämishankkeen yhteydessä selvitetään, onko mahdollista rakentaa oppilaitosten kanssa yhteiskäyttöön tuleva liikuntasali kampukselle. Kaupunki haluaa avata tästä nyt keskustelun yhteistyötahojen kanssa, hyvinvoinnin edistämisen johtaja Janne Hentunen kommentoi Savon Sanomille.

Viime vuodet miesten salibandyn Divarissa pelaava SB Welhot on pelannut kotiottelunsa Kuopio-hallissa, jossa ongelmana ei niinkään ole ollut katsomokapasiteetti, sillä sitä riittää. Suurin ongelma on se, että jättimäisessä hallissa on paljon muutakin toimintaa ja muita lajeja kuin salibandy.

Lisää Kuopion hallisuunnitelmista Savon Sanomien sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ay liike
15/05/2015
Kyllä näitä kunnallisia yli 1000 ihmisen halleja kaivattais eripuolille maata. Aikanaan hallit rakennettu koris ja lentopallo käyttöön
iso A
16/05/2015
Uskoo vasta kun näkee. Lentopallo on kaikilla mittareilla Kuopion ykkönen, joten sen ehdoilla toki mennään. Heille riittää aika paljon vähämmän kuin 20x40 m.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.