Liigat

SB-Pro nappasi Järvisen ja Westerlundin Porvoosta

15.05.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan hopeajoukkue SB-Pro kertoo kotisivuillaan kahdesta pelaajahankinnasta. Kristiina Järvinen ja ”Erkan tytär” Daniela Westerlund liittyvät joukkueeseen Porvoosta PSS:n riveistä.

Vuonna 1995 syntynyt Järvinen on pelipaikaltaan puolustaja. Kotkalaisen Crackersin kasvatilla on kaikki edellytykset murtautua maan puolustajien eliittiin. Pallottomana kamppailuhalukas Järvinen on vahva.

Jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlundin tytär Daniel Westerlund on puolestaan syntynyt vuonna 1998. SB Heinolan kasvatti on oman ikäluokkansa ehdotonta eliittiä. Urheilullinen Westerlund on taitava, pelirohkea ja hän omaa hyvän pelikäsityksen.

SB-Pron kotisivujen mukaan Järvinen ja Westerlund eivät jää ainoiksi hankkinnoiksi. Avainpelaajistaan SB-Pro menetti My Kippilän Ruotsiin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.